تا ۵۰ سال آینده یک سوم از بشر با گرمای غیر قابل تحمل روبهرو خواهند بود
یک مطالعه نشان میدهد که با ادامه روند کنونی انتشار گازهای گلخانهای ظرف ۵۰ سال آینده یک سوم از جمعیت جهان در مناطقی با درجه حرارت غیر قابل تحمل زندگی خواهند کرد.
یک مطالعه نشان میدهد که با ادامه روند کنونی انتشار گازهای گلخانهای ظرف ۵۰ سال آینده یک سوم از جمعیت جهان در مناطقی با درجه حرارت غیر قابل تحمل زندگی خواهند کرد.
به گزارش رادیو فردا، این مطالعه که از سوی آکادمی ملی علوم ایالات متحده منتشر شده به این نتیجه رسیده است که تا ۵۰ سال آینده در بهترین حالت یک میلیارد نفر از جمعیت جهان یا ناچار به ترک سکونتگاه خود خواهند شد یا مجبورند با دماهایی برابر با دماهای امروزی داغترین نقاط صحرای بزرگ آفریقا دست و پنجه نرم کنند.
این گروه از دانشمندان که با مدلهای علمی به این نتیجه رسیدهاند اعلام کردند که این یافتهها و میزان آسیبپذیر بودن نوع بشر به تغییرات دمایی باعث شگفتی بسیار آنان شده است.
طی شش هزار سال گذشته اکثریت انسانها در مناطقی زندگی کردهاند که دمای آن بین ۶ تا ۲۸ درجه سانتیگراد است اما این مطالعه نشان میدهد که به خاطر گرمایش سریع زمین که بر اثر فعالیتهای انسانی پدید آمده این ناحیه و محدوده دمایی به سرعت در حال کوچکتر شدن است.
بنا بر این مطالعه، با افزایش سه درجه به میانگین دمای جهانی، انسانها به طور متوسط در محل سکونت خود گرمای ۷ و نیم درجه بیشتر از قبل را تجربه خواهند کرد.
این مطالعه نشان میدهد طی مدت یادشده یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر در هند، ۴۸۵ میلیون نفر در نیجریه و بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در پاکستان، اندونزی و سودان با دماهایی قابل مقایسه با داغترین بخشهای امروزی صحرای بزرگ آفریقا روبهرو خواهند شد.
به نوشته این دانشمندان، این امر فشار مهاجرتی و مشکل تولید غذا را بسیار وخیمتر خواهد کرد. این دانشمندان از سیاستمداران خواستهاند هرچه سریعتر نسبت به کاهش انتشار گازهای گلخانهای اقدام کنند.