شورای ملی مقاومت ایران: حوزههای انتخابات شاهد کسادی شدهاند
شورای ملی مقاومت ایران گزارش داد که حوزههای انتخابات در 31 استان شاهد کسادی بی سابقه شدهاند.
شورای ملی مقاومت ایران گزارش داد که حوزههای انتخابات در 31 استان شاهد کسادی بی سابقه شدهاند.
در این گزارش آمده است: گزارشهای دريافتی از هزاران حوزه اخذ رأی در 31 استان كشور، حاكی از تحريم فراگير و بی اعتنايی كامل مردم ايران به خيمه شب بازی انتخابات بود به نحوی كه سركردگان رژيم در رقم سازی و اعلام آمارهاي مجعول و ساختگی دچار تناقض گويی و سردرگمی شدند. آخوند علوی، وزير اطلاعات رژيم، كه 9 ساعت بعد از شروع رأي گيري از ستاد انتخابات بازديد مي كرد، گفت: «امیدوارم با حضور مردم در ساعات آخر رآی گیری، آمار شرکت کنندگان به نرم قابل قبولی برسد».
این گزارش افزود: جمال عرف، رييس ستاد انتخابات رژيم، تعداد شركت كنندگان را تا ساعت 3 بعد از ظهر يعني 7 ساعت پس از شروع رآي گيری با چند برابر كردن، 11 ميليون يعني 19 درصد دارندگان حق رآی اعلام كرد. استانداری تهران در اواسط روز تعداد شركت كنندگان در استان تهران را 500 هزار يعني 5 درصد واجدان حق رآی اعلام كرده بود. بعد از ظهر امروز وقتی از استاندار تهران در مورد ميزان شركت كنندگان سوال شد، پاسخ داد ميزان شركت كنندگان بطور سراسري و فقط توسط وزير كشور و فردا اعلام خواهد شد.
شورای ملی مقاومت ایران در این گزارش همچنین اعلام کرد: ساعت 18 حسين سيستانی، فرماندار اصفهان شمار شركت كنندگان در انتخابات اين شهر را 320 هزار، يعني حدود20 درصد، اعلام كرد. بسياري از حوزه ها در گزارشهای خود به وزارت كشور اعلام كردند ميزان مشاركت كمتر از نصف 1394 است و اكثريت قريب به اتفاق جوانان مشاركت نكرده اند. از سوي ديگر صحنه های تلويزيون رژيم از شعبه هاي اخذ رای بخوبی مبين كسادی بازار انتخابات بود و براي لاپوشانی اين تحريم روی حوزه هايی متمركز بود كه براي بازديد خبرنگاران خارجي در نظر گرفته شده بودند. اما معدود خبرنگاران خارجي كه به همين مراكز از قبل ترتيب داده شده و «پر رونق» برده شده بودند، ميزان مشاركت را كمتر از گذشته توصيف كردند. فيلمهای یک تلويزيون خارجی از حسينه ارشاد كه همواره برای خبرنگاران خارجی آرايش داده ميشود، نشان میداد كه در عرض يک ساعت در اين شعبه فقط 33 نفر رای دادند.
این گزارش تاکید کرد: در بسياری از شهرها پاسداران از عكس برداری و فيلم گرفتن از حوزه های رای جلوگيري میكردند تا خالی بودن آنها را پنهان كنند. در بسياری از شعبه ها بسيجيان و پاسداران علنا دو يا سه بار رای میدادند. خريد رآی در حوزه ها یک امر كاملا رايج و عادی بود. قيمت هر رآی بين 50 هزار تا 400 هزار تومان متغير بود.