استرالیا برای اولینبار شرایط اهدای مدفوع انسان را میسر کرد
یک شرکت پزشکی در استرالیا با اخذ مجوز کاشت مدفوع از دولت این کشور، برای اولینبار در جهان با گرفتن مدفوع از داوطلبان، میکروبهای مفید و قابل انتقال آن را به سیستم گوارش بیماران میفرستند.
گاردین در اینباره نوشت: محققان فعلا در این روش درمانی مواد مدفوع را از طریق روده بزرگ در بدن بیمار قرار میدهند، تا در آینده درمانهای خوراکی را جایگزین این روش کنند.
شرکت BiomeBank در ادلاید استرالیا به عنوان اولین شرکتی که از یک مرجع دولتی در جهان برای این نوع درمان مجوز گرفته تا روشی که چندین سال است به شکل غیر قانونی انجام میشود را قانونمند کند.
پزشکان معتقدند کاهش تنوع رژیمهای غذایی و استفاده مکرر از آنتیبیوتیکها موجب کم شدن تنوع بالای میکروبی در میکروبیوم روده انسان میشود.
طبق نتایج آزمایشهای انجام شده، کاشت مدفوع و استفاده از باکتری انتروکولیت با غشای کاذب، در درمان عفونت گوارشی بسیار موثر خواهد بود. میزان خطر این نوع عفونت میتواند انسان را با مرگ روبرو کند.
همچنین شواهدی وجود دارد که نشان میدهد این روش درمانی در دیگر بیماریهای التهابی روده، چاقی و اوتیسم نیز مؤثر خواهد بود. هرچند نتیجه قطعی در اینباره حاصل نشده و نیازمند تحقیقات بیشتر است.
طریقه استفاده این نمونهها اینگونه است که پس از پاک شدن از مواد مضر، درون محفظهای با دمای مشخص به دور از اکسیژن نگهداری شده و در زمان مصرف نیز، پزشک با استفاده از سرنگی منعطف نمونه را در روده بزرگ بیمار میگذارد.