یک زن آمریکایی با دلیلی عجیب ۵ میلیون دلار غرامت میخواهد
یک زن در فلوریدا با تنظیم شکایتنامهای علیه شرکت تولیدکننده نودل فوری Kraft Heinz's Indomie، Velveta درخواست غرامت کرده است.
دلیل شکایت این است که تهیه محصول «ماکارونی و پنیر» آنها طولانی و مراحل زیادی دارد.
طبق اسناد دادگاه، آماندا رامیرز یک دادخواست علیه Kraft Heinz Foods، شرکت مادر Velveeta تنظیم کرده و به دنبال دریافت غرامت تا سقف ۵ میلیون دلار است.
یک دفاع کلیدی در شکایت رامیرز این است که ماکارونی Velveeta در واقع دو دقیقه طول نکشید تا آماده شود و فقط مرحله مایکروویو زمانی طولانی داشت.
رامیرز در این دادخواست گفت: عبارت «در نیم دقیقه آماده است» نادرست و گمراه کننده است، زیرا آماده شدن محصول برای مصرف بیش از ۳ دقیقه و نیم طول میکشد.
وی افزود: این محصول باید کمتر از ۳ دقیقه و نیم در مایکروویو پخته شود تا تمام مراحل آمادهسازی در بازه زمانی ۳ و نیم دقیقه انجام شود.
رامیرز نوشت که او احساس گمراهی میکند زیرا مایکروویو تنها یکی از چهار مرحله پخت ماکارونی و پنیر فرآوری شده است. او افزود که دعوای گروهی را به این دلیل مطرح کرده که دیگران «در معرض همان برداشتهای ناعادلانه و گمراهکننده قرار گرفتهاند».
سخنگوی کرافت هاینز گفت: «ما از این ادعای بیهوده آگاه هستیم و به شدت از اتهامات موجود در شکایت دفاع خواهیم کرد.»
به عنوان بخشی از شکایت، شاکی همچنین ادعا میکند که Velveta از تبلیغات نادرست سودهای غیرقانونی به دست آورده و اظهار داشت که احساس نمیکند به وسیله سایر محصولات فریب خورده است.
در این دادخواست آمده است: «در نتیجه اظهارات نادرست و گمراهکننده، این محصول با قیمتی بالاتر از تقریباً ۱۰.۹۹ دلار برای هشت فنجان ۲.۳۹ اونسی، بدون احتساب مالیات و فروش، به طور گمراهکنندهای بالاتر از محصولات مشابه فروخته میشود.»
آندو موموفوکو که با نام «آقای نودلز» نیز شناخته میشود، یک کارآفرین تایوانی، اولین کسی است که ایده نودل فوری را ابداع کرد.
موموفوکو برای اولینبار در جهان در سال ۱۹۵۸ پیشگام این نوآوری بود و رشته فرنگی یک اختراع انقلابی بود و به یک «غذای جهانی» تبدیل شد. از زمانی که آندو آن را در دهه ۱۹۵۰ اختراع کرد، رشته فرنگی فوری تا به امروز به همین روش تهیه میشود.
آندو محصول خود را برای اولین بار در سال ۱۹۵۸ با نام بازاریابی رسمی «Chicken Ramen» به معنای سوپ رشته به دنیا معرفی کرد. نودلها به موفقیتهای بزرگی دست یافتند و شاهد حضور گستردهای از داخل و خارج ژاپن بودند و آندو تنها پس از پنج سال از شروع کار خود به فروش سالانه ۴.۳ میلیارد ین دست یافت و عنوان «آقای نودل» به او اعطا شد.
در حال حاضر نودل یا ایندومی یکی از محصولات محبوب و پرتقاضا در سرتاسر جهان است. بر اساس گزارش سازمان جهانی، نودل فوری، تنها در سال ۲۰۱۵، تقریباً ۹۷.۷ میلیارد نودل در ۵۲ کشور در سراسر جهان مصرف شده است.