سخنرانی مریم رجوی در کنفرانس«ایران- استمرار جنایت علیه بشریت»
کنفرانس «ایران- استمرار جنایت علیه بشریت| وظایف سیاسی و اخلاقی اروپا» امروز، چهارشنبه 16 مهرماه 1399 با حضور شماری از نمایندگان پارلمان اروپا برگزار شد. مریم رجوی، رئیس مقاومت ایران، و چند چهره برجسته سیاسی در این کنفرانس سخنرانی کردهاند. سخنران نخست ای
کنفرانس «ایران- استمرار جنایت علیه بشریت| وظایف سیاسی و اخلاقی اروپا» امروز، چهارشنبه 16 مهرماه 1399 با حضور شماری از نمایندگان پارلمان اروپا برگزار شد. مریم رجوی، رئیس مقاومت ایران، و چند چهره برجسته سیاسی در این کنفرانس سخنرانی کردهاند. سخنران نخست این کنفرانس خانم مریم رجوی بود.
مریم رجوی، رهبر مقاومت ایران، با اشاره به اینکه رژیم با خشم و نارضایتی اکثریت قریب باتفاق مردم ایران مواجه است، گفت: «علاوه بر هزاران حرکت اعتراضی کوچک و بزرگ، از دیماه 1396 (ژانویه 2018) تا بهحال، پنج قیام سراسری رخ داده است. کامیونداران، معلمان، پرستان، دانشجویان، کارگران و نفتگران بارها به اعتراض برخاستهاند. کانونهای شورشی و جوانان شورشگر، با اقدامهایشان تاثیر زیادی برشکستن جو رعب و وحشت میگذارند و برای قیامها و اعتراضهای بیشتر راهگشایی میکنند.»
وی با اشاره به اینکه امروز دیگر از توهم اصلاحطلبی یا میانهروی یا تغییر رفتار رژیم، چیزی باقی نمانده است، افزود: «سالها پیش از این تروئیکای اروپا، دیالوگ حقوق بشر، دیالوگ انتقادی و تعامل سازنده را هم با این رژیم تجربه کرد. پیامد هر کدام از این سیاستها فاجعهبار بود.»
خانم رجوی ادامه داد: «برجام هم ارمغانی جز تقویت سپاه پاسداران، سرکوب بیشتر مردم ایران و جنگ افروزی بیشتر در سوریه و عراق و یمن و... تروریسم بیشتر در اروپا و سایر کشورها به همراه نداشت.»
وی با یادآوری عملیات تروریستی در گردهمایی مجاهدین در پاریس گفت: «کار بهجایی رسید که سه سال بعد از توافق اتمی و رفع تحریمها، یک بهاصطلاح دیپلمات رژیم در اروپا، بمب جابه جا کرده و شخصا بهدست تروریستهای همدستش میدهد. تا در گردهمایی سالانه مقاومت در پاریس منفجر کنند. او خود شخصا در خرداد 1396 (ژوئن 2017) برای شناسایی محلهای مورد نظر برای این طرح شوم به پاریس رفت و برای هماهنگی با سردمداران رژیم در 6 ماهه اول سال 2018، دست کم 6 بار به ایران سفر کرد. هماکنون او در زندانی در بلژیک است و محاکمه او ماه آینده برگزار میشود.»
رهبر مقاومت ایران این پرسش را مطرح کرد که چرا رژیم تا این حد گستاخ شد که یک دیپلمات شاغل خود را بهطور مستقیم به صحنه عملیات تروریستی بفرستد؟ و جواب داد: «یک دلیل این امر، استیصال رژیم در قبال قیام مردم ایران و نقش مهم مقاومت در این قیام است. اما دلیل دیگر این است که رژیم مطمئن بود که بهخاطر سیاست مماشات برای ارتکاب این جنایت بزرگ تروریستی در قلب اروپا قیمتی نمیپردازد.»
وی در ادامه گفت: راستی چطور اتحادیه اروپا میتواند چشم خود را بر این واقعیت ببندد که مأموران و جاسوسان رژیم در خاک اروپا پرسه میزنند؟ سرویسهای امنیتی اروپا بارها گزارش کردهاند که سفارتخانههای رژیم مرکز جاسوسی و توطئه بهویژه علیه مخالفان و مجاهدیناند.
رجوی در قمست دیگری از سخنرانیاش خاطرنشان کرد: «وقایع یکسال گذشته نشان داد که مردم ایران آماده سرنگونی رژیم مذهبی و استقرار یک جمهوری کثرتگرا مبتنی بر جدایی دین از دولت و برابری زن و مرد، لغو حکم اعدام، احترام به حقوق ملیتها و یک ایران غیرهستهیی هستند.»
وی با تاکید بر اینکه مخالفت با تمدید تحریم تسلیحاتی رژیم، بیعملی نسبت به نقض حقوق بشر ایران، قابل قبول نیست، گفت: هم مصالح اقتصادی دراز مدتاش و هم روابطش با تمام خاورمیانه در گرو تصمیمش مبنی بر این است که در کنار مردم ایران بایستد نه در کنار آخوندها.
رجوی از جانب مقاومت ایران یک سیاست سهعنصری را بر سر مساله ایران پیشنهاد کرد که عبارتست از: «حقوق بشر برای مردم ایران، تحریم همهجانبه دیکتاتوری دینی و بهرسمیت شناختن مقاومت مردم ایران برای آزادی و دمکراسی.»
رهبر مقاومت ایران ادامه داد: از پارلمان اروپا میخواهم از شورای وزیران بخواهد تا اخراج عوامل رژیم از خاک اروپا را بهصورت یک قانون لازمالاجرا تصویب کند، سفارتخانههای رژیم را در کشورهای اتحادیه اروپا ببندد و سپاه پاسداران و شبهنظامیان مزدورش در عراق، سوریه، لبنان و یمن و دیگر کشورها را در فهرست گروههای تروریستی قرار دهد.
خانم رجوی همچنین خواستار شد که تمامی زندانیان سیاسی آزاد شوند و گفت: یک هیأت تحقیق مستقل بینالمللی باید به تحقیق در مورد قتلعام 30 هزار زندانی سیاسی و کشتار بیش از 1500 نفر توسط خامنهای در قیام آبان 98 بپردارد. این هیات همچنین باید وضعیت زندانها و زندانیان در ایران بهویژه زندانیان سیاسی را مورد تحقیق قرار دهد.