اختصاصی | عضو شورای مقاومت انتصاب رئیسی را نشان از درماندگی خامنهای خواند
دكتر علاءالدین توران، عضو كمیسیون خارجی شورای ملی مقاومت ایران، در مصاحبه اختصاصی با وبسایت العین، گفت روی کار آوردن ابراهیم رئیسی، جلاد قتل عام زندانیان سیاسی، نشاندهنده ضعف و درماندگی علی خامنهای رهبر رژیم ایران است.
متن کامل این مصاحبه به شرح زیر است:
1. مقاومت پس از رسیدن رئیسی به ریاست جمهوری چگونه با این موضوع برخورد خواهد کرد؟
ابراهیم رئیسی یك قاتل و جلاد است و در سال ۶۷ او در کمیته مرگ ۴ نفره بود که براساس فتوای خمینی 30 هزار تن از زندانیان را اعدام کرد که اغلب آنها از مجاهدین خلق بودند. خمینی دستور داده بود که هر کسی که وفادار به مجاهدین خلق است به جرم خمینی ساخته محاربه باید اعدام شود. این کمیته در یک زمان کوتاه 30 هزار نفر را اعدام کرد که ابراهیم رئیسی یکی از نفرات فعال در این کمیته مرگ بود.
همان طور که خانم رجوی در سخنرانی خود در گردهمایی سالانه مقاومت ایران گفت: رژیم ولایت فقیه برای بستن شکافهای بیانتهایش و سد بستن در برابر قیامهای پیش رو، یعنی برای بقا و جلوگیری از سرنگونی محتوم، جلاد ۶۷ را رئیسجمهور خود کرده است؛ اما با این کار، گور خود را به دست خود کنده است و مثل عقربی است که در محاصره آتش سرانجام خود را نیش میزند.
بنابراین خامنهای برای بقای رژیمش کسی را روی کار آورده که جلاد قتل عام است و یک جنایکار علیه بشریت است. این ناشی از ضعف و درماندگی خامنهای است. خامنهای برای جلوگیری از خطر قیامهایی که هر لحظه امکان وقوع دارد میخواهد با اعدامهای بیشتر مانع از قیام شود. همچنین رئیسی را آورده است تا پروژههای موشکی و اتمی را پیش ببرد و با حمایت مالی و نظامی از شبهنظامیان در کشورهای منطقه، دست به گسترش جنگ و ناامنی در منطقه بزند.
مقاومت ایران به همراه ارگانهای متعدد بینالمللی مدافع حقوق بشر، خواهان رسیدگی به جنایات رئیسی است؛ کسی که آخوندها با قرار دادنش در رأس دولت قصد مصون نگه داشتن بیشترش از مجازات را دارند. دهها عضو مقاومت با شهادت در مورد نقش مستقیم رئیسی در جنایت علیه زندانیان سیاسی پیشگام افشای جنایات او بودند. سازمان عفو بینالملل و سازمان دیدهبان حقوق بشر بلافاصله خواهان تحقیق در مورد جنایات رئیسی شدند. آقای جاوید رحمان نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور ایران خواهان رسیدگی به این پرونده شد. در واقع، هفت گزارشگر ویژه سازمان ملل در سال ۲۰۲۰ خواهان انجام تحقیق مستقل در این خصوص شده بودند، ولی قرار گرفتن رئیسی در مصدر امور اجرایی در ایران چنین درخواستی را تسریع کرد. در گردهمایی اخیر مقاومت که طی سه روز به شکل آنلاین در ۵۰ هزار نقطه برگزار گردید، برجستهترین سیاستمداران از جمله نخستوزیر اسلوونی بر همین خواسته تاکید کردند. از نظر مقاومت ایران، رئیسی و امثال او باید به جای کرسی ریاست جمهوری به خاطر جنایت علیه بشریت در دادگاه جنایی بینالمللی محاکمه شوند.
2. آیا امکان تحولات ریشهای در داخل ایران در آینده نزدیک وجود دارد؟
امروز ایران مثل یک بشکه باروت است؛ نه تنها این امکان وجود دارد بلکه یک کارزار بزرگ برای سرنگونی رژیم ایران شروع شده است. یکی از نشانههای آن برگزاری گردهمایی سالانه بینالمللی مقاومت ایران است که در بیش از ۵۰ هزار نقطه در سراسر جهان و داخل ایران برگزار شد و با استقبال بیسابقهای روبرو شد.
در ابتدای این گردهمایی، پیامهای تصویری از بیش از ۱۰۰۰ عضو کانونهای شورشی مجاهدین از قلب ایران و از میان فضای اختناق و سرکوب آخوندی بر روی الایدی اسکرین به نمایش گذاشته شد، که طی آنها جوانان شورشی بر آمادگی خود برای سرنگونی دیکتاتوری مذهبی تاکید کردند. ارتباط زنده و سخنرانی تعدادی از اعضای کانونهای شورشی شرکتکنندگان در اجلاس را به شدت تحت تاثیر قرار داد.
این گردهمآیی منعکسکننده صدای مردم ایران، پشتیبانان آزادی، شورشگران، و قیامآفرینان بود که میگویند رژیم آخوندی در بنبست سرنگونی است. مردم و مقاومت به سوی پیروزی پیش میروند و ایران آزاد میشود.
تحولات ریشهای در ایران نه تنها امکانپذیر است بلکه عملاً شروع شده و این صفآرایی آخوندها و قرار دادن رئیسی در رأس قدرت و اقدامات سرکوبگرانه دیگرشان مثل طرح تعطیلی اینترنت و قرار دادن جلاد دیگری بنام اژهای در راس قوه قضاییه همه جزئی از این آرایش جدید قوا به منظور ممانعت از همین تحولات است.
3. حمایت غرب و جامعه بینالملل به طور عام از فعالیتهای مقاومت ایران را چگونه ارزیابی میکنید؟
این سال مصادف با ۴۰ ساله شدن پایداری شورای ملی مقاومت در برابر رژیم ولایت فقیه است که بزرگترین و طولانیترین مقاومت سازمانیافته تاریخ ایران را نمایندگی میکند.
شورای ملی مقاومت اکنون از حمایت گستردهای در سطح بینالمللی در بین پارلمانها و احزاب و جریانهای مختلف سیاسی برخوردار است. برگزاری کنفرانسهای سالانه این شورا و شرکت گسترده شخصیتها از گرایشهای مختلف سیاسی از کشورهای مختلف جهان بیانگر این حمایت است. همچنین روشنگریهای شورای ملی مقاومت طی ۴۰ سال گذشته در افشای دسیسههای رژیم و مأمورانش علیه مقاومت مردم ایران، برگزاری کنفرانسهای بینالمللی متعدد، به خصوص برپایی گردهمایی اینترنتی و گسترده سالانه مقاومت و فعالیتهای دیپلماتیک شورا و تلاشهایش در مجامع جهانی مدافع حقوق بشر، بیانگر موقعیت بینالمللی این شوراست.
قطعنامه دو حزبی اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۵۰ امضا در سال گذشته و قطعنامه ۱۵۸ نماینده کنگره جدید در حمایت از طرح ده مادهای خانم مریم رجوی و نفی دیکتاتوریهای شاه و شیخ بسیار گویا و روشنگر است. هر دو قطعنامه تصریح میکند که «مردم ایران دیکتاتوری سلطنتی را رد کرده و مخالف دیکتاتوری مذهبی هستند». این تعداد امضاٰ در حمایت از یک قطعنامه در تاریخ کنگره فعلی بینظیر است.
با خارج کردن رئیسی از صندوقهای شعبده انتخابات، آخوندها به واضحترین زبان نشان دادند که اولاً تهدید اصلی حکومتشان مجاهدین و شورای ملی مقاومت هستند و ثانیاً راهحل آنها برای رفع این تهدید، اعدام و سرکوب در بالاترین حد آن است. به همین دلیل این پیام واضح که از جانب طرف حسابهای بینالمللی هم به وضوح دریافت شد موجب افزایش حمایت از مقاومت ایران در محافل مختلف گردید.
4. شورای ملی مقاومت ایران در رابطه با حقوق بشر و دمکراسی برای آینده چه برنامهای دارد؟
برنامه شورای ملی مقاومت ایران در رابطه با حقوق بشر و دموکراسی و برنامه هستهای و رابطه با کشورهای همسایه برای آینده ایران در برنامه 10 مادهای خانم مریم رجوی خلاصه شده است. این 10 ماده عبارت است از:
۱-نه به ولایت فقیه. آری به حاکمیت مردم در یک جمهوری با رأی آزاد و کثرتگرا
۲- آزادی بیان، آزادی احزاب، آزادی اجتماعات، آزادی مطبوعات و فضای مجازی
انحلال سپاه پاسداران، نیروی تروریستی قدس، لباس شخصیها، بسیج ضد مردمی، وزارت اطلاعات، شورای انقلاب فرهنگی و همه گشتها و نهادهای سرکوبگر در شهر و روستا و در مدارس، دانشگاهها، ادارات و کارخانهها
۳- تضمین آزادیها و حقوق فردی و اجتماعی طبق اعلامیه جهانی حقوق بشر
انحلال دستگاههای سانسور و تفتیش عقاید، دادخواهی قتل عام زندانیان سیاسی، ممنوعیت شکنجه و لغو حکم اعدام
۴- جدایی دین و دولت، آزادی ادیان و مذاهب
۵- برابری کامل زنان و مردان در حقوق سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و مشارکت برابر زنان در رهبری سیاسی، لغو هرگونه تبعیض، حق انتخاب آزادانه پوشش، ازدواج، طلاق، تحصیل و اشتغال. منع بهرهکشی از زنان تحت هر عنوان
۶- دادگستری و نظام قضایی مستقل طبق معیارهای بینالمللی مبتنی بر اصل برائت، حق دفاع، حق دادخواهی، حق برخورداری از محاکمه علنی و استقلال کامل قضات. الغاء قوانین شریعت آخوندی و بیدادگاههای انقلاب اسلامی
۷- خودمختاری و رفع ستم مضاعف از اقوام و ملیتهای ایرانی طبق طرح شورای ملی مقاومت برای خودمختاری کردستان ایران
۸- عدالت و فرصتهای برابر در اشتغال و در کسب و کار و بازار آزاد برای تمام مردم ایران. احقاق حقوق کارگر و دهقان، پرستاران،کارمندان، فرهنگیان و بازنشستگان
۹- حفاظت و احیای محیط زیست قتلعام شده در حکومت آخوندها
۱۰- ایران غیر اتمی، عاری از تسلیحات کشتارجمعی. صلح، همزیستی و همکاریهای بین المللی و منطقهیی
5. آیا در آینده نزدیک امکان هستهای شدن ایران وجود دارد و چه راهکارهایی برای مقابله با آن وجود دارد؟
منظور کسب سلاح هستهای توسط آخوندهاست که آن را بیمه عمر رژیم خود میدانند، چون حتی بر اساس یک بررسی انجام شده توسط مجلس خود همین رژیم، استفاده از انرژی هستهای برای تولید برق در ایران از نظر اقتصادی به صرفه نیست و این کشور با وجود منابع سرشار گاز و نفت نیازی به استفاده از انرژی هستهای برای تولید برق ندارد.
ولی پروژه هستهای نظامی رژیم، استراتژیکترین پروژه آخوندها برای تضمین باقی ماندن رژیمشان در قدرت در فقدان حمایت مردمی بوده و طی چند دهه با مخفیکاری و صرف هزینههای گزاف از جیب ملت ایران آن را به پیش بردهاند. چیزی هم که مانع دستیابی آنها به این هدف شد، بیش از 120 بار افشاگری مقاومت ایران بوده است. اطلاعاتی از درون رژیم که توسط شبکه داخل کشور مجاهدین خلق با تلاش و فداکاری زیاد به دست آمده است چیزی که هیچ کشوری در جهان نمیتوانست به آن دست یابد.
ولی چیزی که باعث شده کماکان رژیم به تلاش برای رسیدن به بمب هستهای ادامه دهد پشتگرمیاش به سیاست مماشات کشورهای غربی است که مانع از یک موضع قاطع از جانب این کشورها در قبال برنامه بمبسازی آخوندها بوده است. حتی توافق هستهای ۲۰۱۵ نهایتاً ملاها را به تولید سلاح هستهای نزدیکتر کرد و به آنها اجازه داد اورانیوم غنیشده بیشتری را به دست بیاورند و روی موشکهای بالستیک کار کنند و تأسیسات هستهای خودشان را پنهانکاری کنند اضافه بر اینکه میلیاردها دلار که به آنها رسید اجازه داد اهداف تروریستی خود را در خاورمیانه ادامه و گسترش بدهند.