یک «ماه کوچک» در ۳۰۰ هزار کیلومتری از زمین کشف شد
دو ستارهشناس در دانشگاه آریزونای آمریکا یک شیء کوچک درخشان را که در مدار زمین در حرکت بود شناسایی کردند و آن را «مینی مون» یا «ماه کوچولو» نامیدند
دو ستارهشناس در دانشگاه آریزونای آمریکا برای اولین بار در ۱۵ فوریه ۲۰۲۰ (۲۶ بهمن ۱۳۹۸) یک شیء کوچک درخشان را که در مدار زمین در حرکت بود شناسایی کردند و آن را «مینی مون» یا «ماه کوچولو» نامیدند.
به گزارش شبکه انبیسی، دو ستارهشناس به نامهای «کیپر ویرژوش» و «تدی پرُوین»، هنگام نقشهبرداری از آسمان کاتالینا در کوه لمن در شمال شهر توسان در آریزونا یک سیارک کوچک را مشاهده کردند.
این جسم، که پهنای آن تقریبا ۶ تا ۱۲ فوت (۲ تا ۴ متر) است در مداری در فاصله حدود ۳۰۰ هزار کیلومتری از زمین – یعنی کمتر از فاصله ماه کامل با زمین – در حرکت است. ماه کاملی که از زمین بزرگتر و درخشانتر دیده میشود، هنگامی رخ میدهد که کره ماه به نزدیکترین فاصله خود به زمین (حدود ۳۸۰ هزار کیلومتر) میرسد.
دانشمندان حدس می زنند که این ماه کوچک به نام 2020 – CD3، حدود یکسال است که دور زمین میچرخد. این ماه کوچک در ماه آوریل از میدان گرانشی زمین دور خواهد شد، در نتیجه زمان مطالعه آن کوتاه است.