پیشبینیهای «بابا وانگا» در مورد پوتین
بابا وانگا، معروفترین پیرزن پیشگوی جهان که حملات یازده سپتامبر و خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را پیشبینی کرده بود، پیش از مرگ خود، در خصوص آینده رئیسجمهور روسیه و حمله نظامی این کشور به اوکراین پیشگوییهای جالبی انجام داده بود.
«بابا وانگا» ملقب به «نوستراداموس بالکان» که ۲۵ سال پیش درگذشت، با این پیشگوییها در جهان معروف شده است.
بر اساس گزارش روزنامه بریتانیایی «سان»، این پیرزن بلغارستانی پیشبینی کرده بود که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه «فرمانروای جهان» خواهد شد.
این پیرزن نابینا، در سال ۱۹۷۹ در مصاحبهای با «والنتین سیدوروف» نویسنده و نقاش روس گفت : «همه چیز به مانند یخ ذوب خواهد شد و تنها یک چیز باقی میماند و آن شکوه ولادیمیر و شکوه روسیه است.»
او در این مصاحبه ادعا کرده بود: «هیچکس نمیتواند روسیه را متوقف کند. همه تلاش میکنند او (پوتین) را متوقف کنند، اما او بزودی فرمانروای جهان خواهد شد.»
گفتنی است که او بکارگیری سلاح هستهای، وقوع جنگ جهانی سوم، شیوع همهگیری کرونا، حملات ۱۱ سپتامبر در سال ۲۰۰۱، مرگ پرنسس دایانا، وقوع فاجعه هستهای چرنوبیل و داعش را نیز پیشبینی کرده بود.
بابا وانگا همچنین پیشبینی کرده بود که چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا (باراک اوباما) قرار است یک فرد آفریقایی - آمریکایی باشد.
گفتنی است که بابا وانگا پس از پیشبینی دقیق غرق شدن کشتی کورسک در سال ۲۰۰۰ به شهرت رسید.
او در سال ۱۹۸۰ پیش بینی کرده بود که در آگوست ۱۹۹۹ کورسک با آب پوشیده خواهد شد و تمام دنیا برایش گریه خواهند کرد؛ کورسک یک زیردریایی روسی بود که در ۱۲ آگوست ۲۰۰۰ در دریای بارنتز غرق شد و همه ۱۱۸ سرنشین آن کشته شدند.
وانگا در سال ۱۹۸۹ گفته بود :«وحشت، وحشت! برادران آمریکایی بعد از آنکه توسط پرندگان فولادی هدف قرار گرفتند، میافتند. گرگها در کمینگاه زوزه میکشند و خون بیگناهان ریخته خواهد شد.»
از دیگر پیشبینیهای مشهور «بابا وانگا» برای سالهای آینده، پایان گرسنگی در جهان تا سال ۲۰۲۸ و تبدیل زمین به سیارهای غیرقابل سکونت تا سال ۲۳۴۱ است.
بابا وانگا یک پیرزن بلغارستانی بود که در سال ۱۹۹۶ از دنیا رفت، او پیش از مرگش ادعا میکرد در ۱۲ سالگی بینایی خود را از دست داده و همین امر موجب روشنبینی او شده است. وی علاوه بر پیشگوییهایش، در زمینه گیاهشناسی هم تخصص داشت.
این پیرزن نابینا از زمان کودکی در کوههای Kozhuh زندگی میکرد و از همانجا با گیاهان آشنایی پیدا کرد.
صفحه ویکیپدیا مربوط به بابا وانگا از سال ۲۰۰۷ بیش از ۴ میلیون بازدیدکننده داشته و بیوگرافی او اکنون به ۵۰ زبان مختلف در ویکی پدیا در دسترس است.