کشف راهی جدید برای درمان صرع
دانشمندان با انجام آزمایشاتی جدید برای درمان صرع بر روی نمونه یک شیر دریایی پرداختند که نتایج حاصل از آن خارقالعاده بود.
دانشمندان آمریکایی در این آزمایشات به استفاده از سلولهای مغزی خوک برای درمان صرع یک شیر دریایی پرداختند که نتایج آن برای درمان انسان نیز بسیار امیدبخش بود.
به نقل از «نشنال جئوگرافیک» یک شیر دریایی که از بیماری صرع رنج می برد و در ماه بیش از یک یا دو مرتبه دچار تشنج میشد، تا حدی که در غذا خوردن شیر دریایی اختلال به وجود آورده و وزن او را به یک سوم کاهش داده بود. تا اینکه پزشکان به پیوند سلولهای عصبی یک خوک سالم به «اسبک مغز» یا هیپوکامپ شیر دریایی بیمار متوصل شدند.
به گفته اسکات بربن محقق عصب پژوه دانشگاه کالیفرنیا- سانفرانسیسکو پس از گذشت یک سال از این پیوند و مراقبت، دیگر اثری از تشنج دیده نشده و خوراک و وزن این شیر به حالت طبیعی برگشته و اثری از مشکلات قبل از عمل وجود ندارد.
پس از موفقیت در این عمل، پزشکان برای اجرای آن بر روی انسانها و درمان این بیماری امیدوار شده اند. هرچند اجرای این عمل بر روی انسان متحمل چندین سال زمان شود.
در حال حاضر کشورهایی مانند انگلیس از هر صد نفر یک نفر یعنی حدود ۶٠٠ هزار نفر در کل کشور و آمریکا تعداد ٣.۴ میلیون نفر یعنی ١.٢ درصد از کل جمعیت این کشور دچار بیماری صرع هستند.