FATF سرپوشی بر بیکفایتی دولت| افزایش قیمت بنزین جراحی اقتصادی نبود
محمدرضا پورابراهیمی با تندی از لایحه بودجه ۹۹ صحبت کرد و گفت: «در این لایحه هیچ اثری از اصلاح ساختار بودجه و اقتصاد کشور وجود ندارد»
محمدرضا پورابراهیمی با تندی از لایحه بودجه ۹۹ صحبت کرد و گفت: «در این لایحه هیچ اثری از اصلاح ساختار بودجه و اقتصاد کشور وجود ندارد».
برخلاف دولتیها، بخصوص رئیسجمهور، که لایحه بودجه ۹۹ را لایحه غیرنفتی میدانند، او از افزایش میزان استقراض دولت در لایحه جدید خبر میدهد و تاکید میکند: «هیچ روش جایگزینی برای جبران کاهش درآمدهای نفتی، جز استقراض، از طریق دیگر درآمدهای پایدار پیش بینی نشدهاست».
محمدرضا پورابراهیمی، نماینده کرمان در مجلس ایران، از نمایندگان معدودی است که اقتصاد را میفهمد و هر زمان انتقادی به روشهای فعلی دارد، طرح جایگزین آن را نیز ارائه میدهد. بعنوان مثال وقتی ایرادات طرح بنزینی را میگوید، به طرح پلکانی افزایش قیمت سوخت که سال گذشته در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا آن را ارائه داده بود، نیز اشاره میکند، طرحی که رئیسجمهور و بیژن زنگنه به بهانه، پیچیده بودن آن برای مردم، با اجرایش مخالفت کردند.
او معتقد است که «افزایش قیمت بنزین، تحمیل تورم غیرمنطقی به اقتصاد ایران است» و برخلاف برخی دولتمردان و کارشناسان که افزایش نرخ حاملهای انرژی را جراحی اقتصادی مینامند، میگوید: «جراحیهای اقتصادی به معنای تحمیل تورم به مردم نیست، اگر دولت قصد جراحی اقتصادی دارد، باید به سراغ سیاستهای ارزی و پولی برود» به گفته پورابراهیمی «لایحه بودجه سال ۹۹ کاملاً با شرایط جنگ اقتصادی متناسب نیست».
وی معتقد است: «نگاه صددرصدی دولتمردان به خارج از مرزها موجب شده تا هزینه تحریمها برای مردم بیشتر شود».
پورابراهیمی فضاسازی دولتیها و طرفدارانشان علیه منتقدان FATF را بهانه آنها برای سرپوش گذاشتن بر بیکفایتیهایشان میداند و میگوید: «FATF هم بهانهای برای دولت است تا عدم کفایت خود در اداره اقتصاد کشور را به گردن مخالفان افایتیاف بیاندازد».