این قورباغه بیش از صد میلیون سال قدمت دارد

چینیها از کشف مهم فسیل یک قورباغه ماده با قدمت بیش از صد میلیون سال خبر دادند که بنظر میرسد پیش از تخمگذاری در هنگام جفتگیری کشته شده باشد.
فسیل این قورباغه تازهکشفشده از این جهت حائز اهمیت است که اغلب موارد کشفشده مربوط به آن دوره، به دلیل فرسایش و تخریب زیاد، اطلاعات مطلوبی را در اختیار دانشمندان قرار ندادند، اما این فسیل که بهگفته آنها احتمالا مربوط به ۱۰۰ الی ۱۴۵ میلیون سال قبل است، بافت خود را حفظ کرده و بسیار سالم است. حتی تخمهای داخل شکم این قورباغه ماده نیز سالم هستند.
دانشمندان با تحقیقات اولیهای که روی این فسیل انجام دادند معتقدند احتمالا این قورباغه در زمان جفتگیری کشته شده و یا بر اثر خستگی در حین جفتگیری و غرق شدن جان داده است.
دانشمندان علل مرگ قورباغههای بالغ را استرس محیطی، شکار، گرسنگی در طول خواب زمستانی، رفتار جفتگیری و پیری عنوان کردهاند.
باتوجه به اینکه این قورباغه قدیمیترین کشف فسیل قورباغهای در جهان است، دانشمندان انتظار دارند اطلاعات جدید و منحصربفردی از چرخه زندگی حیوانات در آن دوره کسب کنند.
محققان معتقدند که زندگی موجودات بر روی کره زمین قدمتی برابر با ۳.۷ میلیارد سال دارد. قورباغهها دستکم ۱۰۰ میلیون سال است که بر روی زمین زندگی میکنند و انسانهای متفکر تنها قدمتی در حدود ۳۰۰ هزار سال روی این سیاره را دارند.