حمله تند حقیقتپور به ضرغامی: دولت قهوهخانه نیست
مشاور رئیس سابق مجلس ایران گفت که دولت قهوهخانه نیست تا با صبحانه خوردن مشکلات کشور حل شود
مشاور رئیس سابق مجلس ایران گفت: «نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ باید توانمندیشان در نظریهپردازی حوزه اقتصادی بر سایر موارد بچربد. گرچه امروز مشکل فرهنگی هم داریم اما آنچه بیش از سایر عوامل مردم را اذیت میکند گرانی، بیکاری و تورم است».
به نقل از خبرگزاری نامه نیوز، عزت الله ضرغامی بعد از پایان مسئولیتش در صداوسیمای ایران خیلی کوشید که جای پایی در عرصه سیاسی برای خود باز کند. دوره صبحانههای سیاسی و فرهنگی او با شخصیتهای پرحاشیه مورد توجه رسانهها بود و دوره چالشهایش با حسن روحانی رئيس جمهورى در شورای انقلاب فرهنگی نیز بحث برانگیز شد. حالا او یک سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ فکر کاندیداتوری در سر دارد.
منصور حقیقتپور درباره الگوبرداری عزت الله ضرغامی از علی لاریجانی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آينده ايران گفت: «این قیاس را درست نمیدانم. ظرفیت انسانها با هم فرق میکند. آقای لاریجانی یک شخصیت تک بُعدی نبود که بعد از ترک صداوسیما نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ شود».
وی افزود: «آقای لاریجانی سابقه معاونت سپاه پاسداران و وزارت فرهنگ و ارشاد را پیش از ریاست صداوسیما برعهده داشت و بعد از صداوسیما نیز مدتی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود. بعد هم وارد مجلس شد و سه دوره ریاست قوه مقننه را به عهده گرفت. او فهم مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی دارد و شخصیت جامعى در طراز ریاست جمهوری محسوب میشود».
مشاور رئیس مجلس دهم با اشاره به نامگذاری سال پیاپی با عناوین اقتصادی، یادآور شد: «حالا اگر یک برادری که فقط در حوزه فرهنگی فعالیت داشته بخواهد برای انتخابات ریاست جمهوری بیاید، به نظر نمیرسد شخصیت جامعی برای این جایگاه باشد. نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ باید توانمندیشان در حوزه نظریهپردازی حوزه اقتصادی بر سایر موارد بچربد. گرچه امروز مشکل فرهنگی هم داریم اما آنچه بیش از سایر عوامل مردم را اذیت میکند گرانی، بیکاری و تورم است».
وی درباره صبحانههای سیاسی و فرهنگی عزت الله ضرغامی و تلاش او برای ارتباطگیری با سلایق مختلف اظهار کرد: «دولت قهوهخانه نیست تا با صبحانه خوردن مشکلات کشور حل شود. عرصه اداره کشور نیاز به فکر، اندیشه، گذشت، ایثار و فداکاری دارد. در ریاست جمهوری روزی ۲۰ ساعت باید کار کرد و تحمل شنیدن سختترین انتقادها را هم داشت. ضمن آنکه باید با اقشار مختلف مردم صحبت کرد و مباحث را جلو برد».