ناسا از احتمال وجود ۳۰۰ میلیون سیاره قابل سکونت خبر داد
تاکنون بیش از ۴۵۰۰ سیاره فراخورشیدی کشف شد که تصور میشد تنها بخش کوچکی از آنها قابل سکونت باشد ولی پژوهشهای علمی جدید، خلاف این نظریه را ثابت میکند
تاکنون بیش از ۴۵۰۰ سیاره فراخورشیدی کشف شد که تصور میشد تنها بخش کوچکی از آنها قابل سکونت باشد؛ ولی پژوهشهای علمی جدید، خلاف این نظریه را ثابت میکند.
به گزارش شبکه «فاکس نيوز»، ناسا میگوید احتمالاً امکان زندگی در بیش از ۳۰۰ میلیون سیاره وجود دارد.
پژوهشگران با بررسی دادههای تلسکوپ فضایی «کپلر» به این نتیجه رسیدهاند که در مدار نیمی از ستارههایی که دمایی مشابه خورشید دارند (بیشتر یا کمتر تا ۱۵۰۰ درجه فارنهایت) ممکن است سیارههایی سنگی در گردش باشند که روی سطح آنها آب مایع وجود دارد.
به گفته استیو برانسون، نویسنده ارشد این پژوهش علمی، تلسکوپ کپلر در گذشته وجود میلیونها سیاره را تأیید کرده بود، و دادههای جدید نشان میدهد که احتمالاً تعداد زیادی از آنها سنگی و قابل سکونت هستند.
او با اشاره به اینکه هنوز نتایج این پژوهش نهایی نیست و آب به تنهایی فقط یکی از عوامل مورد نیاز زندگی در سیاره بهشمار میرود، گفت که محاسبات آنها نشان میدهد که این سیارهها نقاط مشترک زیادی دارند.
سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا با «ناسا»، تلسکوپ فضایی کپلر را برای پژوهشهای علمی در سال ۲۰۰۹ به فضا پرتاب کرد.
این تلسکوپ که تصاویر شگفتانگیزی از کهکشان گرفت و آگاهیهای ارزشمندی در اختیار پژوهشگران قرار داد، پس از اتمام سوخت در سال ۲۰۱۸ بازنشسته شد.