بررسی چالشهای جلاد 67 در کنفرانس مجازی شورای ملی مقاومت
کنفرانس مجازی دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در واشنگتن روز پنجشنبه با حضور شخصیتهای برجسته سیاسی و حقوقی از جمله سناتور جوزف لیبرمن به بررسی چالشهای ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور جدید رژیم ایران، پرداخت.
در جریان این کنفرانس مجازی که با عنوان «چالشهای ابراهیم رئیسی؛ قاتل شناختهشده قتل عام» برگزار شد، کتاب جدیدی تحت عنوان «ایران، فراخوان برای عدالت؛ پرونده حسابرسی از ابراهیم رئیسی بهخاطر جنایت علیه بشریت» نیز رونمایی شد.
علیرضا جعفرزاده معاون دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در واشنگتن، در این کنفرانس گفت: کتاب حاضر پرونده رئیسی برای قرار گرفتن در مقابل عدالت در یک دادگاه بینالمللی را باز میکند. مدارک انبوهی که نقش کلیدی رئیسی را در قتلعام سال ۶۷ نشان میدهند توسط هفت گزارشگر ویژه سازمان مللمتحد و سازمان عفو بینالملل مورد تأیید قرار گرفتهاند.
وی افزود: فراخوان برای قرار دادن رئیسی در برابر عدالت از طرف بستگان قربانیان و عموم مردم ایران، از سازمان ملل متحد تا سازمانهای حقوق بشری بینالمللی، از کنگره آمریکا تا رؤسای دولتهای اروپایی و نمایندگان برجسته پارلمانهای سراسر جهان به گوش میرسد.
سناتور جوزف لیبرمن نیز در این کنفرانس تصریح کرد رژیم ایران در واقع منشاء افراطیگری تحت پوشش مذهب در منطقه بوده است و اکنون به عنوان مهمترین و بزرگترین دولت حامی تروریسم در جهان شناخته میشود.
به گفته لیبرمن رژیم شرور ایران در پی ساخت سلاح اتمی است، در کشورهای منطقه مداخله و جنگافروزی میکند و در داخل یکی از سبعانهترین فشارها را بر مردم اعمال میکند.
وی افزود: در همین رابطه رژیم ایران مسئول قتل عام 30 هزار زندانی سیاسی است که اکثراً از مجاهدین خلق بودهاند.
لیبرمن افزود نباید نقش رئیسی در این قتل عام را به زمان بسپاریم و بگذاریم ادامه پیدا کند. رئیسی خودش چیزی را انکار نمیکند و تلاش میکند که قتلعام و نسلکشی را توجیه کند و مشروع جلوه دهد. بنابراین بهخاطر این جنایت علیه بشریت بایستی به دست عدالت سپرده شود و حتماً محاکمه شود.
جفری رابرتسون رئیس سابق دادگاه جنایی سیرالئون نیز در سخنرانی خود گفت: کشتار سال 67 با آنچه در ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم انجام شد قابل مقایسه است.
مایکل موکیزی وزیر دادگستری سابق آمریکا نیز در سخنانی گفت: رئیسی قبلاً در کنفرانس مطبوعاتی پذیرفته در اقدام علیه بشریت شرکت کرده است.
وی افزود: اگر کسی فکر میکند مقامات این رژیم به طور داوطلبانه از سرکوب دست میکشند خیالپردازی کرده است. آنها تصریح کردهاند باید هر اقدامی هر چند سبعانه انجام بدهند تا حکومت را سرپا نگه دارند.