اعتبارنامه تاجگردون، دلخوش و صالحی به دليل فساد و محكوميت تائید نشد
اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، کاظم دلخوش و حسین محمدصالحی در جلسه مجلس شورای ایران تائید نشد
اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، کاظم دلخوش و حسین محمدصالحی در جلسه مجلس شورای ایران تائید نشد.
به نقل از رسانههاى ايرانى، محمدحسین فرهنگی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس اعلام كرد که تکلیف این اعتبارنامهها در کمیسیون تحقیق تعیین میشود و نمایندگانی که اعتبارنامه شان تائید نشده طبق آییننامه داخلی، میتوانند تا زمانی که اعتبارنامه شان رد نشده به وظایف نمایندگی خود عمل کنند.
نمایندگان مجلس ايران با تائید اعتبارنامه سه نماینده به دليل اتهام فساد مالی و سابقه محکومیت مخالفت کردهاند.
غلامرضا تاجگردون
حداقل ۹ نماینده مجلس اتهاماتی متوجه تاجگردون کردهاند که از جمله آنها رانت خواری، کسب منافع اقتصادی نامشروع، نفوذ شبکهای از طرق مختلف در دستگاهها و شرکتهای دولتی و بخش عمومی و تشکیک در مدرک دکترایش هستند.
غلامرضا تاجگردون از چهرههای خبرساز مجلس قبلی بود که صلاحیتش برای نامزدی در مجلس یازدهم ابتدا رد و پس از مدت کوتاهی تائید شد.
او از سال ۱۳۸۶ تا امروز نماینده گچساران در مجلس بوده و در مجلس قبلی ریاست کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس را بر عهده داشت.
صبا آذرپیک، خبرنگار ایرانی، نیز نام تاجگردون در پروندههای فساد مطرح کرده بود. او پیش از اعلام تائید صلاحیتشدگان انتخابات مجلس یازدهم، اسنادی مبنی بر فساد در شرکت نفتی پترو امید آسیا منتشر کرد که تاجگردون عضو هیأت مدیره آن بود اما تاجگردون این اتهام را تکذیب کرد.
صلاحیت تاجگردون در شرایطی تائید شد که از ۲۴۷ نماینده مجلس دهم، صلاحیت ۹۰ نفر برای مجلس بعدی رد شد. در آن زمان شورای نگهبان اعلام کرد كه دلایل رد صلاحیتها عمدتا مالی بودهاست.
کاظم دلخوش
روحاللّه نجابت نماینده شیراز و زرقان و علیرضا زاکانی نماینده قم از کسانی هستند که به اعتبارنامه کاظم دلخوش اعتراض و او را به سوء استفاده مالی و زمینخواری متهم کردهاند.
کاظم دلخوش نماینده دورههای هفتم و هشتم و دهم از صومعهسرا به مجلس راه یافت اما در دور نهم از ورود به مجلس باز ماند که با حکم علی لاریجانی رئیس مجلس، مشاور امور مجلس شد.
حسین محمد صالحی
یکی از معترضان به اعتبارنامه حسین محمد صالحی نماینده فریدن، فریدونشهر و چادگان، خانم زهره الهیان نماینده تهران بود.
خانم الهیان گفت كه محمد صالحی سابقه محکومیت دارد و صلاحیتش در هیأت نظارت استان و هیأت مرکزی رد شدهاست.
محمد صالحی سابقه نمایندگی مجلس را ندارد و قبلا مدرس دانشگاه و رئیس دانشگاه آزاد فریدن و پیام نور فریدونشهر بود.