اکران «جیغ ۵» به تعویق افتاد
قسمت پنجم از مجموعه سینمایی «جیغ» که قرار بود سال ۲۰۲۱ اکران شود، به دلیل نگرانیها از شیوع کرونا با یک سال تاخیر روی پرده میرود.
قسمت پنجم از مجموعه سینمایی «جیغ» که قرار بود سال ۲۰۲۱ اکران شود، به دلیل نگرانیها از شیوع کرونا با یک سال تاخیر روی پرده میرود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اسکرینرنت، کمپانی فیلمسازی پارامونت در تغییراتی جدید در برنامههای خود، ۱۴ ژانویه سال ۲۰۲۲ (۲۴ دی ۱۴۰۰) را به عنوان تاریخ اکران قسمت پنجم مجموعه سینمایی جیغ (Scream) تعیین کرد. بنابراین علاقمندان به ژانر وحشت باید یک سال بیشتر برای تماشای این فیلم صبر کنند.
تاکنون چهار قسمت از فیلم جیغ بهکارگردانی وس کریون تولید شده که قسمت اول در سال ۱۹۹۶، قسمت دوم در سال ۱۹۹۷، قسمت سوم در سال ۲۰۰۰ و قسمت چهارم در سال ۲۰۱۱ اکران شد. این چهار فیلم در مجموع ۶۰۸ میلیون دلار در گیشههای جهانی فروش کردند.
قسمت پنج از این فیلم ترسناک به کارگردانی مت بتینلی اولپین و تایلر گیلت سازندگان فیلم آماده باشی یا نه (Ready or Not) محصول سال ۲۰۱۹ و بازی کورتنی کاکس و دیوید آرکت ساخته میشود. نو کمبل هنرپیشه کانادایی نیز تمایل خود را برای حضور دوباره در نقش سیدنی پرسکات ابراز کرده است.
کمپانی پارامونت در جدولبندی جدید خود، همچنین تاریخ اکران فیلم چشمان مار (Snake Eyes) را از ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰ (۲ آبان ۱۳۹۹) به ۲۲ اکتبر ۲۰۲۱ (۳۰ مهر ۱۴۰۰) موکول کرد و قرار شد قسمت جدید فعالیت فراطبیعی (Paranormal activity) نیز به جای ۱۹ مارس ۲۰۲۱ (۲۹ اسفند ۱۳۹۹)، چهارم مارس ۲۰۲۲ (۱۳ اسفند ۱۴۰۰) روی پرده برود.
شیوع ویروس کرونا در جهان روند عادی بسیاری از رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را مختل کرد و بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ تاثیرات جدی گذاشت. تعطیلی سینماها و توقف پروژههای سینمایی یکی از تبعات پرشمار شیوع این ویروس بود. وقفه ایجاد شده، جدول زمانی اکران فیلمهای پرمخاطب و گیشه پسند را به هم ریخت. حتی پس از آنکه در بسیاری از کشورها دستورالعمل و شیوهنامههای جدید برای از سرگیری فیلمبرداریها تدوین شد، کمپانیهای بزرگ فیلمسازی در اکران فیلمهای خود روی پرده نقرهای دچار تردید شدند. دلیل عمده این تردید هم آن بود که هرچقدر هم بحث اعمال تدابیر پیشگیرانه و بهداشتی در میان باشد باز هم برای بسیاری از مردم حضور چند ساعته در سالنهای سرپوشیده سینمایی در شرایط شیوع کرونا کار چندان عاقلانهای به نظر نمیرسد. عدم استقبال مردم هم نتیجهای جز ضرر و فروش پایین فیلمهای پرهزینه نخواهد داشت.