۳۳ چهره سیاسی اروپا رژیم آخوندها را محکوم کردند| ایران در آستانه یک انفجار بزرگ است
کنفرانس مجازی «ایران: استمرار جنایت علیه بشریت| وظایف سیاسی و اخلاقی اروپا» امروز چهارشنبه ۱۶ مهرماه برگزار شد
کنفرانس مجازی «ایران: استمرار جنایت علیه بشریت| وظایف سیاسی و اخلاقی اروپا» امروز چهارشنبه ۱۶ مهرماه برگزار شد که در آن ۳۳ پارلمانتر و شخصیت سیاسی اروپا شركت کردند و سخن گفتند. خانم مریم رجوی، رئیسجمهور برگزیده شوراى ملى مقاومت ایران، سخنران اصلى این کنفرانس بود.
هدف از این کنفرانس حمایت از اقدامات خانم مریم رجوی و سازمان مجاهدین خلق در راستای فروپاشی رژیم آخوندها در ایران، تأکید بر اعزام هیئت تحقیق بینالمللی به ایران برای بازدید از زندانها و پیگرد عاملان جنایت علیه بشریت در قتلعام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ و کشتار ۱۵۰۰ تن در قیام مردم ایران در آبان ۹۸ است.
مریم رجوی در آغاز سخنرانیاش با اشاره به اینکه رژیم آخوندى با خشم و نارضایتی اکثریت مردم ایران مواجه است، گفت: علاوه بر هزاران حرکت اعتراضی کوچک و بزرگ، از دیماه ۱۳۹۶ تا بهحال، پنج قیام سراسری رخ دادهاست. کامیونداران، معلمان، پرستان، دانشجویان، کارگران و نفتگران بارها دست به اعتراض زدهاند. کانونهای شورشی و جوانان شورشگر، با اقدامهایشان تأثیر زیادی برشکستن جو رعب و وحشت میگذارند و برای قیامها و اعتراضهای بیشتر راهگشایی میکنند.
خانم رجوی افزود: وقایع سال گذشته نشان داد مردم ایران آماده سرنگونی رژیم مذهبی و استقرار یک جمهوری کثرتگرا مبتنی بر جدایی دین از دولت، برابری زن و مرد، لغو حکم اعدام، احترام به حقوق ملیتها و ايجاد یک دولت غیرهستهای هستند.
رئیسجمهور برگزیده شوراى ملى مقاومت ایران همچنین خواست تمامی زندانیان سیاسی در كشور آزاد شوند و خاطرنشان كرد: یک هیئت تحقیق مستقل بینالمللی باید به رسيدگی در مورد قتلعام ۳۰ هزار زندانی سیاسی و کشتار بیش از ۱۵۰۰ نفر توسط علی خامنهای در قیام آبان ۹۸ بپردارد. این هیئت همچنین باید وضعیت زندانیان در ایران بهویژه زندانیان سیاسی را مورد تحقیق قرار دهد.
پس از پایان سخنرانی خانم مریم رجوی، شركتكنندگان در اين کنفرانس مجازی سخنان خود را ایراد نمودند که طی آنها بر ضرورت فروپاشی رژیم آخوندی و مجازات عاملان تروریستی این رژیم تأكيد كردند.
خوآن فرناندو لوپز آگویلار، رئیس کمیسیون قضایی و آزادیهای مدنی پارلمان اروپا، گفت: من همواره در پارلمان اروپا گفتهام که مردم ایران آماده سرنگونی دیکتاتوری مذهبی و برپایی حکومتی براساس احترام به حقوق ملیتها، حقوق بشر و ایران غیراتمی هستند.
راسا پوکنه ویچپنه، وزیر دفاع پیشین لیتوانی و نماینده پارلمان اروپا، تصريح كرد: سرکوب وحشیانه رژیم آخوندى و گزارش عفو بینالملل در ماه سپتامبر نشان دادند که در رابطه با نقض حقوق دستگیرشدگان قیام ۲۰۱۹ وضعیت شوکهکننده بود و صحبت از شکنجه دستگیرشدگان و زنان بود. نوید افکاری قهرمان کشتی ۲۷ ساله در هر کشور دیگری بود مورد توجه و حمایت بود که در ایران اعدام شد.
یان زهرادیل، نماینده پارلمان اروپا، رئیس حزب محافظهکاران و رفرمیستهای اروپا، خاطرنشان کرد: همه میدانیم که رژیم آخوندی تغییری نکرده و تغییری نمیکند مگر اینکه تغییر از بیرون به آن تحمیل شود.
آنتونیو لوپز ایستوریس وایت، نماینده پارلمان اروپا دبیرکل حزب مردم اروپا از اسپانیا، گفت: وضعیت ایران رو به وخامت است. بسیاری از مردم در ایران میخواهند از شر این رژیم خلاص شوند.
ایوان استفانتس، نماینده پارلمان اروپا از اسلواکی، يادآورشد: ایران در آستانه یک انفجار بزرگ است و ما دیدیم که چگونه این رژیم با بیرحمی معترضان را سرکوب کرد تا زیر شکنجه کشته شوند یا اعدام شوند. این ادامه کشتار ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ است که مجازات نشدهاست.
درک یان اپینک، نایبرئیس اول گروه محافظهکاران و رفرمیستها در پارلمان اروپا، در کنفرانس تصریح کرد: رژیم حاکم بر ایران رکوردهای بسیاری از جمله تعداد اعدامها در جهان انجام دادهاست. ما باید در برابر این رژیم ضدانسانی بایستیم و از آرمانهای آزادیخواهانهای که توسط مردم ایران سمبلیزه میشود و تحت هدایت خانم رجوی است حمایت کنیم.
آلساندرا مورتی، نماینده پارلمان اروپا از ایتالیا، گفت: بیش از ۴۰ سال میگذرد و در ایران، نقض حقوقبشر و جنایات علیه بشریت متوقف نشدهاست. ما نمیتوانیم مرگ ۱۵۰۰ معترض صلحآمیز را که در ماه نوامبر گذشته برای آزادی خود مبارزه کردند فراموش کنیم. ما نمیتوانیم اعدام اخیر و وحشتناک نوید افکاری قهرمان کشتی ایران را فراموش کنیم.
پاتریسیا تویا، نماینده پارلمان اروپا، گفت: در ایران زنستیزی نهادینه شدهاست. زنان ایرانی بهطور نهادینه از حقوقشان محروم شدند. آنها درد و رنج بسیاری کشیدند از آپارتاید جنسی که این رژیم اعمال کردهاست. زنان در فعالیت سیاسیشان با بالاترین شکنجهها روبهرو شدند حتی زنان باردار در این رژیم اعدام شدند.
هرمان ترتش، نماینده پارلمان اروپا، در کنفرانس گفت: ما برای مبارزه با استبداد و دستیابی به آزادی در ایران تلاش میکنیم. ۴۰ سال است که رژیم استبدادی آخوندها حاکم است. ما قویاً به این نیاز داریم که از شر این رژیم جنایتکار خلاص شویم. این رژیم مجدداً چهره زشت خود را نشان داد و ثابت کرد که نمیتواند با مردم ایران خوش رفتاری کند.
استانیسلاو پولاک، نماینده پارلمان اروپا از جمهوری چک، گفت: ما معمولاً با نقض حقوقبشر و فعالیتهای تروریستی رژیم ایران بهعنوان دو موضوع جداگانه برخورد میکنیم، در حالی که این دو موضوع، دو روی یک سکه هستند. وقت آن رسیده تا نماینده عالی اتحادیه اروپا و دولتها در اروپا دست از مماشات با این رژیم را بردارند. رژیم ایران باید پاسخگوی تمام جنایات خود در جهان باشد.
فرانک بوگوویچ، نماینده پارلمان اروپا و وزیر پیشین اسلوونی، خاگرنشان کرد: نگران پایان تحریمهای تسلیحاتی علیه رژیم ایران هستم که به آن اجازه خواهد داد بهطور غیرقانونی از چین و روسیه سلاح بخرد. رژیم ایران میتواند این تسلیحات را به تروریستهای نیابتی خود در سراسر خاورمیانه ارسال کند و بدین ترتیب بزرگترین حامی تروریستم در جهان میتواند بهطور قانونی به تسلیحات متعارف و پیچیده دسترسی پیدا کند. این تهدید نه تنها برای منطقه بلکه برای امنیت اروپا خواهد بود از این رو، من از مکانیزم ماشه برای اعمال تحریمهای سازمان ملل طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت حمایت میکنم.
داوید لگا، عضو کمیسیون خارجه پارلمان اروپا، اظهار داشت: رژیم ایران انصاف را در حق مردم خود رعایت نمی کند و حقوق آنها را ضایع مینماید. تظاهرات در ایران نشان میدهند جان مردم ایران به لب رسیدهاست.
یاک مدیسون، عضو کمیسیون خارجه پارلمان اروپا، تصريح كرد: ما شاهد ادامه اعدامها در ایران هستیم و این برای ما قابلقبول نیست. ما همچنین شاهد این هستیم که چگونه رژیم ایران به صورت وحشیانه تظاهرکنندگان را که خواستار تغییر فضای امنیتی و آزادی هستند، سرکوب کردهاست.
ژان پیر مولر، عضو شورای استان والدواز، یادآورشد: رژیم آخوندها یک رژیم جنایتکار است چون کودکان و زنان و مردان را بهقتل میرساند. این رژیم در خارج از ایران هم خطرناک است.
رادکا ماکسووا نماینده پارلمان اروپا از جمهوری چک، گفت: در رابطه با تجاوزات مستمر رژیم به حقوق اساسی مردم؛ بسیاری از معترضان دستگیر شدند و الآن در زندانهای رژیم تحت شکنجه قرار دارند. ما در مقاطع مختلف در پارلمان اروپا نقض حقوقبشر در ایران را مد نظر قرار دادیم و الآن خبرهایی از ایران میرسد که همه حاکی از اقداماتی است که به پاسخ جدی نیاز دارد.
ایزابلا توالیری، عضو کمیسیون زنان و برابری پارلمان اروپا، تصریح کرد: رژیم ایران بیش از ۴۰ سال است که بهطور سیستماتیک به نقض حقوقبشر دستزدهاست. نیازمند این هستیم که یک هیئت حقیقتیاب از زندانهای رژیم ایران بازدید کند.
استرون استیونسون رهبر کارزار تغییر رژیم ایران گفت: شصت میلیون نفر در ایران اکنون زیر خط فقر زندگی میکنند. محرومیت و تنگدستی افراد را مجبور کرد که کبد، کلیهها و حتی چشمان خود را برای رفع نیاز مالی بفروشند. دلالان اعضای بدن بیماران در حال سوءاستفاده از فقرا هستند و در این راه سود کلان میبرند. خشم جوشان و انزجار مردمی نسبت به رژیم آخوندها به اوج خود رسیده است؛ مردم فقیر ایران به شدت خشمگین هستند.
پائولو کازاکا، نماینده سابق پارلمان اروپا، تصريح كرد: موضوعی که به نظرم بسیار مهم است ماهیت جنایاتی است که رژیم ایران مرتکب میشود که با اعدام نوید افکاری به نمایش گذاشته شد. ما از توقف اعدام تحت هر عنوانی حمایت میکنیم و اقدامی که علیه او صورت گرفت، یک اعدام معمول نبود ولى یک جنایت حکومتی بود.
کیمو ساسی، وزیر پیشین تجارت فنلاند، خاطرنشان كرد: ایران کشوری عظیم با تاریخی غرورآفرین است؛ کشوری که بسیار ثروتمند باید باشد اما متأسفانه امروز ایران و مردمش تحت بدترین سلطه دیکتاتوری در جهان قرار دارند. قبل از هر چیز باید تحریمها عليه عاملان رژیم آخوندها را بهشدت برقرار کرد. وقتی درمورد تحریمها صحبت میکنیم، باید اقدامات مشخصی انجام شود تا نتوانند آنها را دور بزنند. باید علیه افراد مشخصی هم که دستاندرکار جنایت بودند، این تحریم اعمال شود. باید پولهایشان در خارج منجمد شود و در صورت خارج شدن از ایران باید دستگیر شوند.