تعداد مبتلایان به کرونا در جهان از مرز ۳میلیون نفر گذشت
براساس تازه ترین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز سه میلیون نفر گذشت و تا کنون بیش از ۲۰۷هزار نفر نیز جان خود را به دلیل مبتلا شدن به این ویروس از دست دادهاند.
براساس تازه ترین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز سه میلیون نفر گذشت و تا کنون بیش از ۲۰۷هزار نفر نیز جان خود را به دلیل مبتلا شدن به این ویروس از دست دادهاند.
به گزارش صدای آمریکا، در ادامه بحران کرونا در جهان، کشورهای اروپایی با اقدامات گام به گام محدودیت های اعمال شده را کاهش می دهند. در این ارتباط فرانسه قرار است طرح کاهش محدودیت ها در این کشور را اعلام کند و در کشور المان نیز کمی محدودیت ها لغو می شوند.
همچنین در نروژ پس از آن که دولت اعلام کرد گسترش ویروس کرونا را کنترل کرده است، کودکان به مدرسه بازگشتهاند. همچنین در اسپانیا کمی محدودیت ها رفع شده با این حال از زمان کم شدن این محدودیت ها ۳۳۱ مرگ بر اثر کرونا نیز به ثبت رسیده است. یونان نیز در حال آماده سازی برای لغو ممنوعیت رفت و آمد به جزایر است.
بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا که درپی بهبودی از کووید-۱۹ به کار خود باز گشته است روز دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه گفت: این کشور در نقطهای قرار دارد که با «بیشترین خطر» روبرو است و اقدام به لغو زودهنگام قوانین قرنطینه مربوط به کرونا نخواهد کرد.
همچنین در ایران با مرگ ۹۶ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته آمار رسمی جانباختگان کرونا ۵۸۰۶ نفر رسیده است اما با این حال دولت ایران قصد دارد اماکن مذهبی را در برخی مناطق بازگشایی کند.
گزارش ها نشان می دهند که تعداد بیماران مبتلا به کرونا در روسیه از آمار ابتلا در چین نیز فراتر رفته است. تا کنون آمار رسمی این کشور بیش از۸۷هزار مبتلا گزارش شده در حالی که آمار مبتلایان در چین ۸۴ هزار و ۵۰۰نفر اعلام شده است.
این در حالی است که آمار رسمی چین، روسیه و ایران قابل راستی آزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و نمیتواند معتبر و نهایی تلقی شود.
در ایالات متحده نیز چندین ایالت دیگر همچون می سی سی پی، مینسوتا، تنسی و مونتانا برای کاهش محدودیت های اعمال شده، اقدام خواهند کرد. اقتصاددانان آمریکا پیش بینی کرده اند که نرخ بیکاری در ماه آوریل ۱۶درصد یا بیشتر از آن باشد.
از سوی دیگر، پیشتر سازمان جهانی بهداشت هشدار داده بود که لغو «زود هنگام» قرنطینه در کشورها می تواند پیامدهای «مرگبار» داشته باشد و منجر به موج دوم شیوع بیماری شود.