فسیل سالم یک جنین دایناسور با قدمت ۶۶ میلیون سال کشف شد
دانشمندان چینی در شهر جیانگشی موفق به کشف جنین سالم یک دایناسور با قدمت ۶۶ میلیون سال شدند که این مسئله میتواند کمک بزرگی در کشف چگونگی رشد دایناسور از زمان جنینی که دانش زیادی از آن در دسترس نیست کند.
اغلب شاهد کشف تخم دایناسور در بخشهای مختلف جهان بودیم اما اینکه این تخم حاوی جنین باشد بسیار مسئله نادری است که قادر خواهد بود ابهامات درباره رشد دایناسورها از دوران جنینی را برطرف کند.
طبق تحقیقات به عمل آمده نمونه کشف شده، فسیل «اردکمنقاران» است که در دورههای پایانی حضور دایناسور روی زمین زندگی میکردند و فسیل جدید بهترین نمونه از موارد کشف شده است.
موزه تاریخ طبیعی سنگ «Yingliang» در شرق استان فوجیان، جایی که جنین در آن نگهداری میشود، نام این گونه را «Ying baby» گذاشته است. این تخم بیضی شکل است و قطر آن به نزدیکی ۹ سانتیمتر میرسد.
از مسائلی که دانشمندان از کشف و تحقیق روی این جنین به آن پی خواهند برد میزان کوچکی این دایناسورها در بدو تولد است. ظاهرا این گونه از دایناسورها رشد دیررس داشتهاند.
این تیم در دی ماه سال گذشته نیز موفق به کشف یک فسیل جنین ۶۶ میلیون ساله سالم مربوط به یک دایناسور تروپود بیدندان یا «خاگدزدخزندگان» (Oviraptorosaur) شد که شبیه جوجهای بود که میخواست از تخم بیرون بیاید.