فائزه هاشمی: کمترین نتیجه کمک ایران به اسد، کشته شدن پانصد هزار سوری بوده است
فائزه هاشمی رفسنجانی، دختر رئیس جمهور اسبق ایران در سالگرد درگذشت پدرش در لایو اینستاگرامی با سایت «انصاف نیوز» گفت که پدرش به قاسم سلیمانی تاکید کرده است که در سوریه حضور پیدا نکند.
وی در این مصاحبه گفت: «آقای قاسم سلیمانی قبل از رفتن به سوریه با پدرم مشورت کرد و ایشان به وی گفت نرو!»
خانم رفسنجانی اضافه کرد: «این همه از سیاست مقاومت و اقدامات ما در منطقه دفاع میشود، درحالیکه هر چیزی که نتیجه آن به توسعه ایران منجر نشود، نمیتواند کار مثبتی باشد. در ایام سالگرد ترور آقای سلیمانی، از یک نفر نمیشنویم که بگوید او چه کار کرد. پدرم درایت و آیندهنگری قوی داشته که توصیه کرده به سوریه نروید و درست هم گفته است».
فائزه هاشمیرفسنجانی در ادامه گفت: «بحث بنده در مورد جنگ با عراق نیست، بلکه اشاره من به سوریه و حوادث پس از بهار عربی است. نتیجه عملکرد آقای سلیمانی و سیاست مقاومت ما چه بوده است؟ چه گرهی از مشکلات کشور ما باز کرده و چه مسیری برای توسعه ایران گشوده است؟»
این نماینده سابق مجلس گفت: «کجا میتوانیم افتخار کنیم حالا که مقاومت کردهایم، به این نتیجه رسیدهایم. سیاست مقاومت چه توسعهای در اقتصاد، آزادی، سیاست خارجی برای ما داشته است؟ نتیجه این شده که ما دوستان خود را از دست دادهایم. سیاست خارجی و سیاست داخلی ما عین هم است؛ موافقان را به منتقد و منتقدین را به معاند تبدیل میکنیم».
وی که در گذشته مدیرمسئول روززنامه «زن» بوده است، درباره یک فایل صوتی منسوب به پدرش که در واکنش به حمله شیمیایی بشار اسد مردم سوریه گفته بود «کسی که به مردم خودش رحم نمیکند...»، اظهار داشت: «حتی اگر این فایل تکذیب شود، اصل سخن درست است. کمترین نتیجه کمک ما به بشار اسد، کشته شدن پانصد هزار نفر بوده است».
فائزه هاشمیرفسنجانی ادامه داد: «اگر شما به انسانیت، دموکراسی، حقوق بشر و جان مسلمانان اعتقاد دارید، چرا به جایی برویم که پانصد هزار سوری کشته شوند؛ حالا با سلاح شیمیایی چه غیرشیمیایی. واقعا این حرف درستی است و آفرین به بابام یا هرکسی این سخن را گفته یا آن فایل را ساخته است».
وی در پایان اظهار داشت: «سیاست ایران در سوریه نه یک بام و دو هوا، بلکه صد هواست. اگر مسلمانکشی بد است، چرا ما با روسیه و چین که این اویغورها را میکشد مشکلی نداریم و ضربه به منافع خودمان میزنیم؟ بالاخره باید عقلی باشد که این سیاست را کنترل کند».