سخنرانی مریم رجوی در گردهمایی برلین به مناسب روز جهانی علیه اعدام
در آستانه روز جهانی علیه اعدام، کنفرانس اینترنتی با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس فدرال آلمان امروز، پنجشنبه 17 مهرماه 1399، برگزار شد.
در آستانه روز جهانی علیه اعدام، کنفرانس اینترنتی با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس فدرال آلمان امروز، پنجشنبه 17 مهرماه 1399، برگزار شد.
مریم رجوی، رهبر مقاومت ایران، با تشکر از یاران پایدار و مصمم مقاومت ایران که در «روز جهانی نه به اعدام»، پرچم دادخواهی برافراشتهاند گفت: «فریاد شما که میگویید نه به اعدام، رسواگر استبداد دینی حاکم بر ایران است. رژیمی که تاریخچهاش از اول تا امروز تاریخچه تیرباران و حلقآویز و خونریزی است»
وی افزود: «در نخستین سال حاکمیت خمینی تعداد زیادی از جوانان کرد در نقده و پاوه و سنندج توسط رژیم آخوندی به قتل رسیده اند، و در سال 60 آخوندیها هر روز 100، 200، 300 و حتی 400 مجاهد را در زندان اوین به قتل رسانده و همچنین در سال 67 این رژیم خونریز سی هزار زندانی سیاسی را کشت.»
رجوی اضافه کرد: «از آن به بعد هم خامنهای در 31 سال حکومت شومش هزاران نفر را بهخاطر مخالفت سیاسی یا اعتراضات خیابانی اعدام کرده یا به قتل رسانده است.»
وی با اشاره به اینکه آخوندها در کینهکشی از شهروندان عرب و کرد و بلوچ هم افسارگسیختهاند، افزود: عفو بینالملل میگوید «در عمل از مدتها قبل، بهخصوص در مورد اقلیتهای قومی و مذهبی این روالی معمول شده که ماموران محکومان به اعدام را به مکانهای نامعلوم منتقل میکنند و خبر اعدام آنها را ماهها و در مواردی سالها پنهان نگه میدارند».
رهبر مقاومت ایران در ادامه گفت: فریاد نه به اعدام، پژواک قیام علیه هر ستم و استبدادی است که بر شکنجه و اعدام تکیه داشته و دارد. و همان است که در قیام دی ۹۸ هموطنان ما فریاد میزدند: «مرگ بر ستمگر، چه شاه باشد چه رهبر».
وی در قمست دیگری از سخنانش گفت: «روز جهانی علیه اعدام بازهم جامعه جهانی را بر سر سیاستاش در قبال جلادان حاکم بر ایران بهچالش میکشد و بازهم این پرسش شرمسارکننده را در برابر دولتها و قدرتهای مختلف قرار میدهد که چرا نسبت به دریای خونی که در ایران جاری است، بیعملی پیشه کردهاید؟»
خانم رجوی ادامه داد: «مگر کشتن بیرحمانه بیش از 1500 نفر توسط خامنهای در قیام آبان جنایت علیه بشریت نیست؟ مگر کشتن دهها کودک و نوجوان نقض وحشتناک حق حیات مردم ایران نیست، پس چرا دست روی دست گذاشتهاید؟»
وی با تاکید بر اینکه همه چیز برای به محاکمه کشیدن آخوند خونآشامی که در رأس این رژیم قرار دارد، و سرکردگان رژیمش فراهم است، خاطرنشان کرد: خواست مردم ایران این است که یک هیأت تحقیق بینالمللی تشکیل شود و اسناد و فیلمها و شواهد انبوه این جنایتها بهخصوص قتلعام 1367 و کشتار آبان مورد بررسی قرار بگیرند و پرونده این جنایت بزرگ به شورای امنیت فرستاده شود.»
رهبر مقاومت ایران همچنین گفت: «نباید گذاشت آنچنان که آخوندها میخواهند بیتفاوتی نسبت به این جنایتها حاکم شود. نباید گذاشت اعدام جوانان شورشگر یک واقعه عادی و معمولی شود. باید بهخاطر هر اعدام، دنیایی را بر سر این رژیم آوار کرد. و نباید گذاشت زندانیان سیاسی و بهخصوص دهها جوان مجاهد و مبارزی که در همین لحظه زیر حکم اعداماند، احساس کنند پشتوانهیی ندارند.»