کنفرانس شورای ملی مقاومت؛ فراخوان به اقدام فوری جوامع بینالمللی برای نجات جان زندانیان سیاسی در ایران
دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در لندن کنفرانسی در مورد وضعیت وخامتبار حقوقبشر در ایران در ایران برگزار کرد
دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در لندن روز چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹ کنفرانسی در مورد وضعیت وخامتبار حقوقبشر در ایران و ضرورت اقدام فوری جوامع بینالمللی برای نجات جان زندانیان سیاسی در ایران برگزار کرد.
سخنرانان ضمن محکوم کردن اعدام نوید افکاری توسط رژیم ایران تأکید کردند متوسل شدن رژیم ایران به چنین جنایاتی نشاندهنده وضعیت وخیمی است که این رژیم در آن به سر میبرد.
آنها از جامعه جهانی درخواست کردند که در مقابل جنایات رژیم دست به اقدام بزند، و تأکید کردند سیاست مماشات با رژیم آخوندی طی سالهای اخیر منجر به گستاخی هر چه بیشتر رژیم مزبور و افزایش سیاستهای سرکوبگرانه آن در داخل کشور و اقدامات تروریستی آن در خارج از مرزهایش شده است.
سخنرانان افزودند: رژیم ایران باید بداند که از پیامدهای ارتکاب جنایاتی چون قتلعام زندانیان سیاسی در سال۶۷، ترساندن مردم و اعدام نوید افکاری نمیتواند مصون بماند.
آنها با تاکید بر اینکه رژیم ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان، گفتند که جامعه جهانی باید تحریم تسلیحاتی رژیم آخوندی را تمدید کند و تحریمهای سازمان ملل و قطعنامههای شورای امنیت علیه این رژیم باید بازگردانده شوند.
در این کنفرانس دکتر ماتیو آفورد عضو مجلس عوام انگلستان، استیو مک کیب، نماینده مجلس عوام، کیمو ساسی وزیر پیشین تجارت فنلاند، دکتر آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بینالمللی در جستجوی عدالت، طاهر بومدرا رئیس پیشین حقوقبشر یونامی و نماینده دبیرکل برای اشرف و حسین عابدینی معاون نمایندگی شورای ملی مقاومت در انگلستان سخنرانی کردند.
دکتر آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بینالمللی در جستجوی عدالت، در کنفرانس «وخامت فزاینده وضعیت حقوق بشر در ایران» گفت: سازمان ملل و مجامع بین المللی باید به اقدامات فوری برای نجات جان زندانیان سیاسی ایران دست بزنند.
وی افزود: در ایران اعدام های جنایتکارانه زندانیان سیاسی ادامه دارد، این رژیم، همواره مخالفان سیاسی خو د را اعدام میکند.
وی ضمن اظهارات خود گفت: رئیس فعلی قوه قضائیه این رژیم، عضو هیئت مرگ 30000 زندانی سیاسی بود. سکوت جامعه بینالمللی دربرابر قتلعام سی هزار زندانی سیاسی توسط رژیم، چه پیامدی داشت؟
به گفته دکتر آلخو ویدال کوادراس، باید خواهان انجام تحقیقات مستقل بین المللی درباره این جنایت شویم. سازمان ملل باید به این ماجرا وارد شود، و همچنین این موضوع باید در نشست مجمع عمومی با حضور کارشناسان مورد بررسی قرار بگیرد.
همچنین ستیو مک کیب، نماینده ارشد پارلمان انگلستان، در کنفرانس «وخامت فزاینده وضعیت حقوق بشر در ایران» گفت: ما باید رژیم ایران را تحت فشار قرار دهیم تا اقدامات سرکوبگرانه و تروریستی فعلی خود را متوقف کند و این کشور همچون یک کشور عادی رفتار کند.
وی افزود: اعدامهای سیاسی و ترساندن مردم… خوی وحشیانه این رژیم را نشان میدهد. سازمان ملل باید وارد شده وتحقیقات گسترده ای در رابطه باوضعیت حقوق بشر درایران انجام دهد.
آقای ستیو مک کیب بیان کرد که اعدام نوید افکاری نشانگر این است که رژیم ایران هیچ احترامی برای قوانین بینالمللی قائل نیست، این نمونه خوبی بود برای کسانی که فکر میکنند از طریق گفتگو میتوانند از تداوم جنایت های رژیم ایران جلوگیری کنند.
دکتر متیو اوفورد نماینده پارلمان انگلستان در کنفرانس «وخامت فزاینده وضعیت حقوق بشر در ایران» گفت: سرکوبی که رژیم ایران علیه مخالفان آن در داخل کشور اعمال میکند، اصلاً قابل قبول نیست و جامعه جهانی نباید از آن چشم پوشی کند.
وی ادامه داد: متوسل شدن رژیم ایران به شکنجه و اعدام نشانه روشنی از ناامیدی این رژیم است. بسیار تأسف باراست که نوید افکاری اعدام شده است. انگلیس باید دوباره تحریمها علیه رژیم ایران را اعمال کند.
در همین راستا، طاهر بومدرا ، رئیس سابق حقوق بشر یونامی: در قتل عام۶۷ همین قوه قضائیه فعلی رژیم، سی هزار زندانی را اعدام کرد. وضعیت ایران قابل قبول نیست.سازمان ملل باید در این زمینه دست به اقدام بزند.