مصرف جهانی نفت ۸.۱ میلیون بشکه کاهش مییابد
آژانس بینالمللی انرژی در گزارش جدید خود پیش بینی کرد که تقاضای جهانی روزانه نفت در سال جاری میلادی نسبت به پارسال ۸.۱ میلیون بشکه کاهش خواهد یافت.
آژانس بینالمللی انرژی در گزارش جدید خود پیش بینی کرد که تقاضای جهانی روزانه نفت در سال جاری میلادی نسبت به پارسال ۸.۱ میلیون بشکه کاهش خواهد یافت.
این نهاد بینالمللی در گزارش ماه گذشته خود پیش بینی کرده بود تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۰ افتی ۷.۹ درصدی داشته باشد.
در گزارش آژانس بین المللی انرژی آمده است: ضعیف شدن تقاضا برای سوخت جت عامل اصلی کاهش تقاضا برای نفت است. بخشهای هواپیمایی و جاده ای که بخشهای اساسی در مصرف نفت هستند در وضعیت خوبی بسر نمیبرند.
آژانس بین المللی انرژی همچنین پیش بینی کرد مصرف نفت در سال ۲۰۲۱ همچنان کمتر از سطح سال ۲۰۱۹ خواهد ماند.
طبق گزارش این نهاد، میزان عرضه در ژوئن از تقاضا فراتر رفت و ابهامات پیرامون تقاضای آتی به همراه افزایش تولید از سوی تولیدکنندگان بزرگ به معنای آن است که روند بازیابی تعادل بازارهای نفت ظریف خواهد بود.
این گزارش میگوید ماه گذشته روزانه ۹۰ میلیون بشکه نفت در جهان تولید شده است که نسبت به ماه ژوئن ۲.۵ میلیون بشکه افزایش نشان میدهد. اوپک و کشورهای همپیمان که طی سه ماه گذشته توافق کرده بودند تولید خود را ۲۳ درصد کاهش دهند، از ماه جاری مقداری به تولید خود افزوده و سطح تولیدشان را ۱۸ درصد کاهش دادهاند.
بر اساس گزارش رویترز، قیمتهای نفت در معاملات روز پنج شنبه در واکنش به پیش بینی جدید آژانس بین المللی انرژی کاهش یافت. بهای نفت برنت با ۵۳ سنت معادل ۱.۲ درصد کاهش، به ۴۴ دلار و ۹۰ سنت در هر بشکه رسید و وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵۱ سنت معادل ۱.۲ درصد کاهش، به ۴۲ دلار و ۱۶ سنت در هر بشکه رسید.