با تصاویر .. چارلی چاپلین پاکستانی لبخندها به مردم در دوران کرونا هدیه می دهد
پسر جوانی که در کوچهها و خیابانهای مزدحم شهر پیشاور در شمال پاکستان با اجرای حرکات خندهآور و اجرای صحنههای بیصدا، به مردمان خسته از دغدغههای روزگار این سرزمین، لبخند هدیه میدهد.
چارلی پاکستانی در مصاحبه خود با رویترز گفت که اسباب بازی برای کودکان می فروخت، اما به دلیل شیوع کرونا تصمیم گرفت که با اجرای حرکات خندهآور و اجرای صحنههای بیصدا، به مردمان خسته از دغدغههای روزگار، لبخند هدیه میدهد.
وی، در لابهلای حرکات با افتادن و برخاستن از زمین میکوشد، پیامهای جداگانهای را به تماشاگران برساند تا هوای شان را دیگر کند.
نام اصلی اش عثمان خان است، اما به دلیل اجرای نقش چارلی چاپلین انگلیسی در پیشاور به «چارلی پاکستانی» شهرت یافته است.
به گفته او، تعداد دنبال کنندگان وی در پلتفرم شبکه اجتماعی تیک توک به ۸۰۰ هزار نفر از سراسر جهان رسید.
عثمان خان نقشهای بیصدا را به تقلید از چارلز اسپنسر چاپلین معروف به «چارلی چاپلین» که یکی از بزرگترین و مشهورترین بازیگران و کارگردانان سینمای هالیوود و برندهی جایزه اسکار است، انجام میدهد.
خان امیدوار است که تهیه کنندگان تلویزیون و فیلم او را کشف کنند و می گوید اگر روزی ثروتمند شود سود خود را با فقرا تقسیم خواهد کرد.
شایان ذکر است که چارلی چاپلین ۱۰۰ سال پیش از امروز در لندن این نقش را بنا گذاشت و صحنههای خندهآور را بدون صدا اجرا می کرد.
از مهمترین آثار کارنامهی فلمسازی چارلی چاپلین میتوان از «ولگرد»، «شغل»، «بانک»، «مامور آتشنشانی»، «خیابان آرام»، «زندهگی سگی»، «دوشفنگ»، «پسربچه»، «زایر»، «زن پاریسی»، «جویندهگان طلا»، «سیرک»، «روشناییهای شهر»، «عصر جدید»، «دیکتاتور بزرگ»، «موسیو وردو»، «لایملایت»، «سلطانی در نیویورک»، «کنتسی از هنگکنگ»، «خانهبهدوش»، «پروفیسور» و «طبقه مرفه» نام برد.