موافقت روحانى با کنترل تردد در ۱۱ استان کشور و تعيين جريمه براى مسافران بيمار
جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا امروز شنبه ۲۴ اسفندماه به صورت «ویدئو کنفرانس» با حضور رئیس جمهور برگزار شد
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری ايران، جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا امروز شنبه ۲۴ اسفندماه به صورت «ویدئو کنفرانس» با حضور رئیس جمهور برگزار شد و در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر اعضای ستاد گزارشی از اقدامات انجام شده در مقابله با شیوع ویروس کرونا ارائه و پیشنهادات جدیدی برای تصویب در ستاد ارایه کردند.
علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه گزارشی از طرح غربالگری وزارت بهداشت در خصوص جمعآوری اطلاعات از وضعیت خانوارها در سراسر کشور ارایه کرد و گفت که با فعال شدن شبکه گسترده غربالگری، وضعیت برای شناسایی بیماران همه خانوارها در سراسر کشور بررسی و نسبت به هدایت مبتلایان به مراکز درمانی اقدام میشود.
به گفته معاون وزیر بهداشت، در این طرح یکهزار و 200 مرکز تخصصی درمانی در سراسر کشور برای بیماران مبتلا به کرونا راهاندازی شدهاست.
روحانی با اشاره به اینکه گزارش ارایه شده از سوی معاون وزیر بهداشت در مورد شبکه غربالگری بیماری کرونا در کشور و اینکه در این طرح میلیونها نفر در کشور مورد سوال قرار گرفته و 97 درصد از پاسخ دهندگان علایم بیماری نداشتهاند، گفت که این بسیار خوشحال و امیدوارکننده است که براساس گزارش افراد سالم و بیماران به سرعت مشخص میشوند و برای درمان مبتلایان اقدامات لازم در دستور کار قرار میگیرد.
رئیس جمهور در پاسخ به پیشنهاد وزیر بهداشت برای تصویب مصوبه کنترل تردد در 11 استان کشور این پیشنهاد را برای کنترل بیماری مفید ارزیابی کرد و گفت: «باید دقت کنیم که نقاط کنترل در استانها کاملاً مشخص باشد و تیمهای کنترلکننده به گونهای عمل کنند که مشکلاتی همچون ترافیک در راهها ایجاد نشود و قبل از اقدام به مردم اطلاعرسانی شود».
روحانی در واکنش به پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر تعیین جریمه برای کسانی که با علائم بیماری به مسافرت و جابجایی در این استانها اقدام میکنند، گفت كه ممکن است این افراد از بیماری خود مطلع نباشند و همین که برگردانده شوند و به بیمارستان برای درمان هدایت شوند به عنوان جریمه برای آنها کافی است.
رئیس جمهور در پاسخ به گزارش وزیر ارتباطات در خصوص ضرورت انجام امور اداری و کارهای مردم از طریق سیستم الکترونیک و عدم مراجعه به دستگاهها، تأکید کرد كه هر کاری باعث شود حضور مردم به دستگاههای اجرایی و اداری کاهش یابد و امور از طریق سیستم دیجیتالی و الکترونیک انجام شود، خوب است و این میتواند به تقویت دولت الکترونیک منجر شود.