طولانیترین مأموریت فضایی تاریخ جهان عرب از پنجشنبه آغاز میشود
سلطان النیادی، فضانورد اهل امارات متحده عربی در طولانیترین ماموریت فضایی در تاریخ جهان عرب، روز پنجشنبه ۲ مارس ۲۰۲۳ به فضا پرتاب میشود.
مرکز فضایی محمد بن راشد تایید کرد که ماموریت مشترک تیم Crew-6 ساعت ۹:۳۴ صبح (به وقت امارات متحده عربی) به فضا پرتاب خواهد شد.
مرکز فضایی محمد بن راشد افزود: تاریخ پرتاب بر اساس میزان رسیدگی به دلیل فنی تعویق قابل تغییر است.
پرتاب ماموریت «کرو-۶» به «ایستگاه فضایی بینالمللی» به تعویق افتاد
قرار بود ماموریت «اسپیس ایکس کرو-۶» که به عنوان اولین ماموریت فضایی طولانی مدت در تاریخ جهان عرب با حضور سلطان النیادی، فضانورد اهل امارات متحده عربی به حساب میآید، صبح امروز (دوشنبه - ۸ اسفند) در ساعت ۶:۵۴ به وقت گرینویچ، با موشک «فالکون ۹» اسپیس ایکس، از «مرکز فضایی کندی» (KSC) ناسا در کیپ کاناورال در فلوریدا به مقصد «ایستگاه فضایی بینالمللی» (ISS) پرتاب شود.
اما تیم مسئول این پرتاب، ماموریت را کمتر از ۲.۵ دقیقه قبل از زمان پرتاب لغو کردند و علت را بروز یک مشکل در سیستم زمینی اعلام کرد.
این مشکل قبل از پنجره پرتاب فوری در ساعت ۱:۴۵ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی(۰۶۴۵ GMT) حل نشد و منجر به لغو پرتاب در روز دوشنبه شد.
سلطان ۴۱ ساله قرار است به مدت ۶ ماه در ایستگاه فضایی بین المللی حاضر باشد.
این یک ماموریت تاریخی است. النیادی اولین فردی از امارات خواهد بود که یک ماموریت طولانی مدت را در ایستگاه فضایی بینالمللی سپری میکند.
آغاز بلندترین مأموریت فضایی تاریخ جهان عرب از روز دوشنبه
کرو-۶ ششمین ماموریت ارسال فضانوردان خواهد بود که اسپیسایکس آن را برای ناسا به انجام میرساند و همچنین نهمین پرواز سرنشیندار این شرکت به طور کلی است.
فضانوردان ماموریت کرو-۶ ناسا، استفان بوون(Stephen Bowen) و وودی هوبرگ(Woody Hoburg)، سلطان النیادی(Sultan Al Neyadi) از امارات متحده عربی و آندری فدیایف(Andrey Fedyaev) از روسیه هستند.
قرار است فضانوردان در طول ماموریت طولانیمدت خود بیش از ۲۰۰ آزمایش، از جمله تحقیقاتی در مورد سوختن برخی مواد در محيط کم جاذبه و تراشههای بافتی و تاثیر آن بر روی عملکرد قلب، مغز و غضروف را انجام دهند.
سلطان النیادی، ، فضانورد اهل امارات متحده عربی در این ماموریت ۱۹ آزمایش علمی را در طول ۴ هزار ساعت به عنوان بخشی از یک سری آزمایشات و تحقیقات پیشرفته با هدف دستیابی به نتایج مهم علمی انجام خواهد داد.