افشاگری مربی «امیر تتلو» از بیماری ستاره دربند

موسی اسماعیلپور مربی بدنسازی امیر تتلو خواننده ایرانی در گفتگویی اینترنتی فاش کرد که اتفاقاتی که برای این خواننده در چند سال گذشته افتاده و رفتار غیرمتعارف او از یک بیماری نشأت میگیرد که پزشکی قانونی نیز آن را تایید کرده است.
امیر تتلو خواننده پرحاشیه ایرانی که آذرماه سال گذشته توسط پلیس ترکیه دستگیر و به مقامات ایران تحویل داده شد و در طول این مدت در زندان اوین به سر میبرد، چندین دادگاه را پشت سر گذاشته، اما همچنان درخصوص حکم صادره برای اتهامات او اخبار ضد و نقیضی منتشر میشود.
اسماعیلپور مربی بدنسازی امیر تتلو فاش کرد که خالکوبیها، رفتار غیرمتعارف، روابط ناهنجار و هرکار خلافی که تتلو در طول این چند سال انجام داده ناشی از ابتلای او به بیماری دوقطبی بوده و پزشکی قانونی ایران نیز عدم سلامت روانی وی را تایید کرده است.
در سالهای قبل نیز روانشناسان زیادی به تحلیل شخصیت تتلو پرداختهاند که مرجان علیقارداشی یکی از آنهاست. وی در سال ۱۳۹۷ در گفتگویی با مرور گذشته تتلو، درخصوص شرایط این خواننده گفت: تتلو یک بار گفت که میخواهم فوتبالیست شوم، مگر من چه چیزی از دیوید بکام کمتر دارم؟ یکبار خطاب به هوادارانش گفت که اصلا شما لیاقت من را ندارید و از همه شما بدم میآید. یکبار از لشگر سایبری امام زمان حرف زد و جایی دیگر راجع به سیاست صحبت کرد که میخواهد افشاگری سیاسی کند. خودش را درگیر مسئله حجاب کرد. یک روز مسلمان دوآتیشه شد و یک روز فارغ. او هیچ خط فکری مشخصی ندارد.
مرجان علیقارداشی در مورد شخصیت تتلو اظهار داشت: «این موضوع را باید از دو جهت بررسی کرد. امیرتتلویی که به صورت واقعی حضور دارد و آنچه که هست و دوم امیرتتلویی که مردم ساختهاند. او یک خواننده تقریبا خوشصدایی بود که با پشتیبانی طرفداران نوجوانش کارش را جلو میبرد. من از او چند مصاحبه خواندهام. در یکی از مصاحبههایش گفته است که من در یک خانواده مَشتی متولد شدم. منظورش از کلمه مشتی یک خانواده خوب و شاد است اما چند وقت بعد در یک مصاحبه دیگر اظهار کرده است که من بچه طلاق بودم و با مادرم زندگی میکردم و کمیته امداد به ما کمک میکرد! بنابراین از گذشته این شخص پیشینه درست و صحیحی نیست که بتوانم او را خیلی دقیق تحلیل کنم چون ما او را قبل از شهرتش نمیشناسیم. او یک جای دیگر گفته که در گذشته کارگری میکرده است. از این جمله میتوان فهمید که به خاطر شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه، او در شرایطی بوده که عزت و احترام دریافت نمیکرده و دیده نمیشده است.»
وی در ادامه افزود: «اساسا جامعه ما تتلوساز است. چنین افرادی سادهترین راه را برای دیدهشدن، رفتار ضد اجتماعی میدانند. مردم آنها را در فضای مجازی میبینند و این دیدهشدن به مرور برایشان جذاب میشود. اما از یک جایی به بعد دیگر اختیارشان از دست خودشان خارج میشود و دست مردم میافتد. به طور کلی ما یک گونه شخصیتی نمایشی داریم که دوست دارند دیده شوند و برای شهرت همه کار میکنند. حتی خودشان را با سلبریتیهای خیلی مشهور مقایسه میکنند. به این رفتارها دورههای شیدایی میگویند که فرد حرفهای عجیب میزند و حتی گاهی خودش را از دنیا منفک میکند. این ویژگی شخصیتی ممکن است که در همه ما وجود داشته باشد اما اگر این ویژگی بخواهد خیلی زیاد در وجود ما سرکشی کند دیگر تبدیل به اختلال شخصیت میشود.»
این روانشناس ادامه میدهد: «به طور کلی من شخصیت دوقطبی او را تأیید میکنم. یعنی آدمهایی که زیاد حرف میزنند و کارهای عجیب و غریب میکنند. آدمهایی که تحت عنوان «تتلیتیها» هوادار امیر تتلو هستند در واقع پشت او قایم شدهاند تا خشم خود را نسبت به جامعه خالی کنند. اما در نهایت دوست دارم بگویم که گاهی ما آدمها به بیماری دیگران دامن میزنیم. جوانان ما یاد گرفتهاند که برای دیدهشدن دیوانگی کنند. تتلوها را مردم دیوانهتر میکنند.»