اختلافات میان اصولگرایان بالا گرفت
اختلاف اصولگرایان در آستانه انتخابات مجلس یازدهم قریب به ۱۰ فهرست انتخاباتی روی دست آنها گذاشت
اختلاف اصولگرایان در آستانه انتخابات مجلس یازدهم قریب به ۱۰ فهرست انتخاباتی روی دست آنها گذاشته و اگر فهرست هر جریان نماینده طرز فکر آن جریان به طور آشكار ارائه داده شود، باید گفت اختلاف اصولگرایان نه بر سر فهرست که بر سر اصول است.
به نقل از خبرگزاری ایرنا، پایداری، شانا، جهادگران، مردم، مداحان، پایان ماجرا، متخصصین، خانه ایران و عدالتخواهان نام فهرستهایی است که به فاصله سه روز تا انتخابات مجلس یازدهم از سوی جریان اصولگرا منتشر شده و بازهم امکان انتشار دارد.
تبعات انتشار هر یک از این فهرستها هم بگومگوهای توییتری و رسانهای یکی علیه دیگری بوده است. هریک از این فهرستها و افراد حاضر در آن یکی از طیفهای اصولگرا را نمایندگی میکنند و شواهد نشان میدهد در یک اقلیم نگنجیده و نخواهند گنجید.
اصولگرایان نزدیک به ۱۲ سال یعنی از انتخابات مجلس هشتم در تلاش برای ارائه فهرست واحدی از کاندیداهای خود به سر میبرند و این بار هم علیرغم تمام تلاشها و برنامهریزیهای چند ماهه خود نتوانستند به فهرست مشترک دست یابند و وحدت در انتخابات همچنان رویا باقی مانده است.
همزمان با انتشار فهرستهای متنوع اصولگرایان یکی از پرسشهای مطرح شده در رسانهها و شبکههای اجتماعی این بود که وقتی طیفی نتواند در درون جبهه خود به توافقی برای ارائه یک فهرست برسد آیا میتواند برای اداره جامعه متکثر ایران توانایی لازم را داشته باشد؟ این پرسش درباره اصلاحطلبان هم مطرح میشود. وقتی جریانی نتواند یک تصمیم درست گرفته و یکپارچه آن را عملی کند، آیا میتواند برای آینده کشور تصمیم درست و همهجانبه گرفته و عملی کند؟.
شاید از منظر علم سیاست چه از نوع نظری و چه عملی میان این دو موضوع رابطه علمی وجود نداشته باشد اما ناخودآگاه جامعه ایران در پی این پرسش است بیآنکه پاسخی قانع کننده بیابد.