امارات و آمریکا؛ مشارکت در نوآوری و پیشرفت
پنجاه سال پیش، هیئتی از فضانوردان و دانشمندان ناسا به ابوظبی سفر کردند تا بنیانگذار و اولین رئیس کشور امارات متحده عربی، شیخ زاید بن سلطان آل نهیان، را از مأموریتهای آپولو به ماه آگاه کنند.
در آن زمان، هیچکس نمیتوانست تصور کند که امارات متحده عربی روزی به یک شریک اصلی در مأموریتهای آرتمیس ناسا تبدیل خواهد شد؛ مأموریتهایی که انسان را دوباره به ماه بازمیگرداند و امارات نقش حیاتی در برنامه "گیتوی" ایفا میکند که اولین ایستگاه مداری ماه را تأسیس خواهد کرد.
این موضوع در مقالهای مشترک از یوسف مانع العتیبه، سفیر امارات در ایالات متحده، و مارتینا استرانگ، سفیر آمریکا در امارات، که در روزنامه "نشنال" منتشر شده، آمده است.
هفته آینده، هنگامی که شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای دیدار با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به واشنگتن سفر کند، دو طرف بر نیمقرن مشارکت خود تأکید خواهند کرد؛ مشارکتی که رفاه، امنیت، و پیشرفت علمی را برای هر دو کشور به ارمغان آورده است.
مشارکت در پیشروی به سمت آینده هوشمند
مقاله اشاره میکند که تعداد کمی از کشورها مانند ایالات متحده و امارات در زمینه تکنولوژیهای پیشرفته و هوش مصنوعی همکاری نزدیک و حرکت سریعی دارند. سیلیکون ولی آمریکا و "واحه سیلیکونی" امارات تحقیقات در زمینه هوش مصنوعی و نوآوری را به سطوح جدیدی رساندهاند. این همکاریها از آزمایشگاهها تا اتاقهای کنفرانس و مراکز تولید پیشرفته ادامه دارد.
این هفته، شرکت سرمایهگذاری MGX در ابوظبی با مایکروسافت و شرکتهای دیگر همچون بلکراک همکاری کرده تا پلتفرمی جدید برای سرمایهگذاری در زیرساختهای تکنولوژی ایجاد کنند.
طی سال گذشته، شرکت سیریبراس از سیلیکون ولی با شرکت G42 امارات همکاری کرد تا سریعترین ابرکامپیوترهای جهان را برای آموزش هوش مصنوعی در کالیفرنیا و تگزاس مستقر کند.
این مقاله میگوید فناوریهای پیشرفته و اقدامات برای مقابله با تغییرات اقلیمی فرصتهای جدیدی را برای جذب شرکتها و سرمایهگذاران آمریکایی به امارات ایجاد کرده است.