از جک دروسی تا لیندا یاکارینو؛ مدیران عامل توییتر از ابتدا تا امروز
اینفوگرافیک | مدیران عامل توییتر از سال ۲۰۰۶ تاکنون
ایلان ماسک، مالک پلتفرم شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرد که مدیر عامل جدید این شرکت، «لیندا یاکارینو» است. در این مطلب به معرفی افرادی که از سال ۲۰۰۶ تا امروز نقش مدیرعامل این شبکه اجتماعی را برعهده گرفتند، میپردازیم.
توییتر یک شبکه اجتماعی است که در سال ۲۰۰۶ راهاندازی شد و بدون شک در حال حاضر یکی از محبوبترین شبکههای اجتماعی محسوب میشود.
این شبکه اجتماعی روزانه ۱۰۰ میلیون کاربر فعال دارد و در هر روز ۵۰۰ میلیون توییت در آن ارسال میشود.
کاربرهای این شبکه هر روز و هر ساعت، درباره موضوعها و دغدغههای مختلف صحبت میکنند. کاربران همچنین میتوانند در یک متن ۲۸۰ کاراکتری همراه با عکس، ویدیو و لینک نظرشان را بگویند؛ در توییتر، برعکس اینستاگرام، متن توییت حرف اول را میزند.
به معنای دیگر، توییتر میتواند برای اهداف مختلفی استفاده شود کرد که از میان آنها میتوان به مطلع شدن از اخبار روز، ایجاد تعامل با سلبریتیها و سیاسیون ردهبالا و برقراری ارتباط با دوستان و آشنایان اشاره کرد.
در این مطلب با استناد به اطلاعات ارائه شده از سوی «World of Statistics» قصد داریم افرادی را که از سال ۲۰۰۶ تا امروز مدیرعامل این شبکه اجتماعی شدند، برای شما معرفی کنیم. همراه ما باشید!
مدیران عامل توییتر از سال ۲۰۰۶ تاکنون
جک دورسی
در سال ۲۰۰۶ «جک دورسی» بنیانگذار توییتر، پلتفرمی ارتباطی بر پایه ارسال اساماس ایجاد کرد که اعضای آن میتوانستند با آپدیت کردن استاتوسهای خود ارتباط با یکدیگر را حفظ کنند؛ توییتر نیز در ابتدای راهاندازی خود کاملاً شبیه این پلتفرم بود.
در ۲۱ مارس ۲۰۰۶ نخستین توییتر خود جک دورسی ارسال شد که در آن گفته شده بود «فقط توییتر مرا تنظیم کن»
دورسی پیش از فروش این شبکه اجتماعی به ایلان ماسک، دو بار به عنوان مدیرعامل در این شرکت نقش آفرینی کرده است. برای نخستین بار، او در سال ۲۰۰۶ بود که به عنوان مدیرعامل از بین چهار گزینه دیگر یعنی ایو ویلیامز، بیز استون و نوح گلاس، دیگر بنیانگذاران توییتر انتخاب شد.
دو سال بعد، دورسی مدیرعاملی را رها کرد اما در سال ۲۰۱۵ دوباره به صندلیاش بازگشت و تا سال ۲۰۲۱، مدیر غول شبکههای اجتماعی باقی ماند.
اوان ویلیامز
اوان ویلیامز، یکی از بنیانگذاران شبکه اجتماعی توییتر است که در ۱۶ اکتبر سال ۲۰۰۸ و پس از کنارهگیری دورسی از نقش مدیرعامل و ریاست هیئت مدیره، مدیرعاملی جدید توییتر شد اما وی در سال ۲۰۱۰ از سمت خود کناره گیری کرد.
دیک کاستولو
دیک کاستولو در سال ۲۰۱۰ نقش مدیرعامل توییتر را برعهده گرفت و در ۲۰۱۵ از این سمت کناره گیری کرد تا دوباره جک دورسی به عنوان مدیر عامل این شرکت انتصاب شود.
پاراگ آگراوال
«پاراگ آگراوال»، چهارمین شخصی است که سکان هدایت توییتر را در دست گرفت. جک دورسی، مدیرعامل و همبنیانگذار توییتر سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که از سمت مدیرعاملی این شرکت کنارهگیری میکند و جای خود را به «آگراوال» میدهد.
در سال ۲۰۲۲ ایلان ماسک بعد از خرید توییتر، مدیران ارشد این شرکت از جمله پاراگ آگراوال مدیر عامل این شرکت را اخراج کرد و خود را مدیرعامل توییتر اعلام کرد
ایلان ماسک
ایلان ماسک در سال ۲۰۲۲ توییتر را به قیمت ۴۴ میلیارد دلار خریداری کرد. ایلان ماسک در آن زمان هدف خود از خرید توییتر را ایجاد آزادی بیان بیشتر در این پلتفرم اعلام کرد و گفت که او توییتر را برای «کمک به بشریت» خریداری کرد و منظور از خرید توییتر کسب درآمد بیشتر نبوده است.
ایلان ماسک در همان روز اول تصاحب توییتر مدیران ارشد این شرکت از جمله پاراگ آگراوال مدیر عامل این شرکت را اخراج کرد و خود را مدیرعامل توییتر اعلام کرد و گفت که برای مدت کوتاهی این مسئولیت را برعهده میگیرد تا بعداً آن را به یک نفر دیگر واگذار کند.
لیندا یاکارینو
ایلان ماسک، روز جمعه (۲۲ اردیبهشت) در توییتی انتخاب «لیندا یاکارینو» بهعنوان مدیرعامل جدید شبکه اجتماعی تحت مالکیت خود را اعلام کرد.
وی در این توییت نوشت: «یاکارینو روی عملیاتهای تجاری تمرکز میکند، درحالیکه من روی طراحی محصول و فناوری جدید متمرکز خواهم بود.»
وی همچنین گفته است که با همکاری لیندا، توییتر را به اپلیکیشن همهکاره X تبدیل میکند.
گفتنی است که یاکارینو از سال ۲۰۱۱ مسئول تبلیغات جهانی NBCUniversal بود که نقش بزرگی را در راهاندازی سرویس NBC Peacock و مدرنسازی فناوریهای اندازهگیری تبلیغات ایفا کرد.
همچنین یاکارینو مشارکتهای غیرسنتی را به NBCUniversal آورد و این کمپانی با شرکتهایی مانند اپل، اسنپچت و یوتیوب همکاری کرد.