تاریخ انقراض دستهجمعی موجودات کره زمین مشخص شد
دانشمندان بریستول در تحقیقاتی دریافتند که تا ۲۵۰ میلیون سال آینده نسل تمام پستانداران کره زمین از جمله انسانها از بین خواهد رفت.
اسپوتنیک گزارش داد در مقاله منتشره در مجله Nature Geoscience آمده که دانشمندان دانشگاه بریستول عنوان کردهاند که تا ۲۵۰ میلیون سال آینده با تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین، تمام قارهها در یک ابرقاره به نام پانگهآ اولتیما به یکدیگر خواهند پیوست و بر اثر تشعشعات شدید خورشیدی همه انواع حیات در فضای گلخانهای بسیار گرم میمیرند.
اگرچه بین دانشمندان در مورد شکل ابرقاره پس از یکی شدن قارهها اختلاف نظر است، اما همگی متفقالقول معتقدند قارهها در یک توده گرم، خشک و عملا غیرقابل سکونت باهم ادغام میشوند.
دانشمندان معتقدند جابجایی صفحات تکتونیکی به افزایش انتشار دی اکسید کربن منجر شده که با تحریک کره زمین به گرم شدن شدید، درخشندگی طبیعی خورشید افزایش یافته و باعث پایان حیات تمام موجودات زنده خواهد شد.
به گفته الکساندر فارنسورث، یکی از رهبران این پروژه نتیجه این روند، ایجاد شرایطی نامساعد و از بین تمامی منابع غذایی و آب برای پستانداران خواهد بود، به طوری که تنها ۸ الی ۱۶ درصد از کره زمین مناسب حیات برخی از گونههای سازگارتر پستانداران است، که باز هم به نجات آنها و عدم انقراض تمامی موجودات منتهی نخواهد شد.
فارنسورث معتقد است چنین شرایطی برای حیات انسان مساعد نیست و تنها در صورت موفقیت در کنترل تغییرات آب و هوایی و ایجاد منابع تجدیدپذیر میتوان از انقراض انسان جلوگیری کرد. هرچند که این مسئله در حال حاضر چیزی جز یک داستان علمی تخیلی نیست.