مریم رجوی، رئیس مجلس ایران را «قاتل» توصیف کرد
مریم رجوی، رهبر مقاومت ملی ایران، محمدباقر قالیباف را «قاتل مجاهدین» توصیف کرد
مریم رجوی، رهبر مقاومت ملی ایران، محمدباقر قالیباف را «قاتل مجاهدین» توصیف کرد و گفت: پاسدار قالیباف قاتل مجاهدین، رئیس جدید مجلس ارتجاع همزاد آخوند رئیسی سر جلاد قضاییه رژیم در راس مقننه آخوندهاست. قالیباف از مهرههای اصلی سرکوب و جنگ افروزی و از سردمداران دزدی و چپاول در رژیم آخوندی است و گماشتن او به ریاست مجلس از سوی خامنهای گام جدیدی در انقباض در دوران پایانی این رژیم آخوندی است.
خانم رجوی افزود مجلس پاسداران، آن روی سکه و لازمه دولت حزب اللهی است که خامنهای آخرین بار روز ۲۸ اردیبهشت به آن فراخوان داد. خامنهای در وحشت از قیام از مدتها پیش با سلاخی کاندیداهای باندهای رقیب و برگزاری یک نمایش انتخاباتی مهندسی شده برای چنین مجلس و دولتی برنامهریزی کرده بود. اما بدون شک نصب قالیباف در راس مجلس ارتجاع، یک گام جدی در راستای سازمان دادن پایان رژیم است.
محمد باقر قالیباف نماینده مجلس شورای ایران از شهر تهران، بهعنوان رئیس سال اول یازدهمین مجلس انتخاب شد.
قالیباف چهل سال سابقه فعالیت نظامی، سیاسی، اقتصادی، انتظامی و مدیریت شهری دارد، اما در پانزده سال اخیر، نام او بیش از هر چیز با پروندههای بزرگ فساد اقتصادی گره خورده است.
بر اساس اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران، وی در سال ۱۳۶۲ در جریان جنگ ایران و عراق به فرماندهی لشگر ۵ نصر منصوب شد و هزاران کودک و دانش آموز را به میدانهای مین فرستاد. در سال ۱۳۶۶ به فرماندهی قرارگاه نجف کرمانشاه و در سال ۱۳۶۷ به فرماندهی منطقه ۳ کشوری سپاه و در سال ۱۳۶۸ به فرماندهی لشکر ۶۸ ضد کربلا و به فاصله کوتاهی به ریاست ستاد نیروی زمینی سپاه منصوب شد. وی در سال ۱۳۷۳ جانشین فرماندهی بسیج سپاه شد و در این سمت سرویس اطلاعات بسیج را برای دستگیری و سرکوب مخالفان راه اندازی کرد.
وی متعاقبا به فرماندهی قرارگاه ضد خاتم الانیبا، یکی از بزرگترین مجتمعهای اقتصادی رژیم آخوندی منصوب شد. در سال ۱۳۷۶ خامنهای او را به فرماندهی نیروی هوایی نصب کرد. وی یگانهای موشکی سپاه را از ۳ تیپ به ۵ تیپ افزایش داد.
قالیباف در تیر ۱۳۷۸، با اینکه فرمانده نیروی هوایی سپاه بود به سرکوب قیام دانشجویان پرداخت.
قالیباف در ۱۳۷۹، به فرماندهی نیروی انتظامی منصوب و پلیس سرکوبگر ۱۱۰ را ایجاد نمود. در مهر ۱۳۸۱ طرح امنیت اخلاقی را سازمان داد و در جریان اعتراضات دانشجویی در ۱۳۸۲ در شورای امنیت رژیم گفت: « بهعنوان فرمانده ناجا شخصاً له و جمعشان میکنم».
قالیباف از ۱۳۸۴ به مدت ۱۲ سال در پست شهردار تهران به دزدی، غارت و چپاول و واگذارکردن اموال شهرداری با تخفیفهای بالا به ایادی رژیم مشغول بود و در همین دوران طرح سرکوبگرانه جداسازی جنسیتی رژیم آخوندی در شهرداریها به اجرا درآمد.