مردانی: تاكنون ۱۸ میلیون ایرانی کرونا گرفتهاند
عضو کمیته کرونای ايران اعلام کرد که تا الان ۱۸ میلیون ایرانی یعنی حدود ۲۰ درصد جمعیت کشور به این بیماری مبتلا شدهاند
عضو کمیته کرونای ايران درباره تأثیر همهگیری بیماری آنفلوانزا در فصل پاییز بر تشدید اپیدمی کرونا گفت: «تنها راهکار قطع زنجیره انتقال کرونا، رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگذاریهاست و در همین راستا برای پیشگیری از بروز فاجعه در فصول سرد سال، باید نسبت به واکسیناسیون افراد در معرض خطر و آسیبپذیر برنامهریزی کنیم».
به گزارش همشهری آنلاین، دکتر مسعود مردانی با اشاره به احتمال شیوع شدیدتر کرونا در فصل پاییز و تبعات همزمانی آن با آنفلوانزای فصلی اظهار کرد که بروز موارد آنفلوانزا همه ساله در شروع فصل سرد سال اجتناب ناپذیر بوده ولی پاییز امسال با سایر پاییزها تفاوت عمدهای دارد، چراکه تمام دنیا درگیر بیماری نوپدید کووید – ۱۹ است.
او با بیان اینکه هنوز برای کرونا درمان استاندارد و واکسن پیشگیری قابل توجهی تولید نشده، عنوان کرد: «تنها باید با رعایت مسایل بهداشت فردی و اجتماعی، اصول فاصله گذاری و استفاده از ماسک و شستوشوی دست نسبت به مقابله با کرونا و قطع زنجیره انتقال آن اقدام کنیم».
دکتر مردانی تست سرولوژی یا تست آنتیبادی را دومین تست در رابطه با تشخیص کووید – ۱۹ عنوان کرد و گفت که با استقرار ویروس در بدن، پروسه تولید آنتی بادی آغاز میشود و بالا رفتن میزان آنتیبادی IgG نشاندهنده افزایش ایمنی بدن نسبت به آن است، ولی هنوز به صورت قطعی مشخص نیست که با افزایش آنتیبادی IgG، این ایمنی تا چه زمانی خواهد بود.
وی با بیان اینکه تستهای سرولوژی روش خوبی برای مشخص شدن ابتلا یا عدم ابتلا محسوب نمیشود، ادامه داد که تستهای سرولوژی تنها برای مقاصد اپیدمیولوژیک بیماری کرونا استفاده میشوند و برای تشخیص بیماری مؤثر نخواهد بود.
عضو کمیته کرونای ایران با اشاره به اهداف اپیدمیولوژیک تستهای سرولوژی گفت: «برای آگاهی از درصد ابتلای افراد یک منطقه به کرونا، از این تست استفاده میشود که در همین راستا در ایران نیز این تست به صورت رندوم انجام شده و متوجه شدیم که تا الان ۱۸ میلیون ایرانی یعنی حدود ۲۰ درصد جمعیت کشور به این بیماری مبتلا شدهاند».