افشای راز چالههای عجیبی که در اعماق اقیانوسها کشف شدند
دانشمندان دانشگاه کیل بریتانیا، موفق شده راز حفرهها و چالههای عجیبی را که در اعماق اقیانوسها پیدا شدند، کشف کنند.
مطالعهای که اخیرا توسط دانشمندان دانشگاه کیل بریتانیا انجام شده، موفق به کشف راز «حفرهها چالههای عجیب» پیدا شده در اعماق اقیانوسها شد.
دانشمندان میگویند که این قبلاً تصور میشد که این «چالهها و حفرهای مرموز»، بر اثر نشت متان از زیر رسوبات کف اقیانوس ایجاد شده، اما یافتههای این مطالعه جدید نشان میدهد که این «چالهها و حفرهای عجیب» توسط گرازهای دریایی و مارهای شنی که در این منطقه زندگی میکنند، ایجاد میشوند.
بر اساس مطالعهای که توسط «ینس اشنایدر فون دملینگ» زمین شناس در دانشگاه کیل بریتانیا انجام شد، این حفرهها کار گرازهای دریایی هستند که در میان رسوبات کف دریا تغذیه می کنند.
همچنین مارهای شنی که در کف اقیانوسها لانه میکنند، وقتی از لانههای خود بیرون می آیند یا خورده میشوند این سوراخها را ایجاد میکنند.
زمین شناس دانشگاه کیل بریتانیا گفت: «برای اولین بار، نتایج ما نشان میدهد که این حفره ها و چاله ها در ارتباط مستقیم با زیستگاه و رفتار گرازهای دریایی، خوکماهیها و مارماهیهای هستند و با نشت مایعات از جمله متان تشکیل نمیشوند.»
وی افزود: «دادههایی که به دست ما رسیده، توضیح جدیدی برای تشکیل دهها هزار چاله در کف دریای شمال ارائه میدهد.»
بر اساس گزارش «نیچتر»، دانشمندان توضیح دادند که تفسیر قبلی در مورد نحوه ایجاد این چالهها قابل قبول است است و نمیتوان گفت که در برخی سناریوها نادرست است.
آنها افزودند: «اما باید گفت که بیشتر حفرهها کار گرازهای دریایی، خوکماهیها و مارماهیهای هستند.