کشتن ۷۰۰ حیوان وحشی جهت تامین گوشت برای نیازمندان در این کشور آفریقایی!
با توجه به بدترین خشکسالی طی ۱۰۰ سال گذشته، وزارت محیط زیست نامیبیا اعلام کرد این کشور قصد دارد ۷۲۳ حیوان وحشی از جمله فیل، گورخر و اسبآبی را ذبح کرده و گوشت آنها را بین مردم نیازمندی که با کمبود غذا مواجه هستند، توزیع کند.
وزارت محیط زیست، جنگلداری و گردشگری نامیبیا اعلام کرد که تقریبا ۷۲۳ حیوان وحشی از جمله ۸۳ فیل، ۳۰ اسب آبی، ۶۰ بوفالو، ۵۰ ایمپالا، ۱۰۰ گاو وحشی آبی و ۳۰۰ گورخر، برای این کشتار انتخاب شدهاند.
وزارت محیط زیست نامبیا اعلام کرد: عملیات ذبح و کشتار در پارکها و مکانهای عمومی انجام میشود که مقامات معتقدند تعداد حیوانات بیش از چراگاهها و منابع آب موجود است.
این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که نامیبیا با بدترین خشکسالی طی ۱۰۰ سال گذشته روبرو است.
بر اساس گزارش سازمان ملل، جنوب قاره آفریقا بدترین خشکسالی را در دهههای اخیر تجربه میکند؛ به طوری که نامیبیا در ماه گذشته ۸۴ درصد از ذخایر غذایی خود را کاهش داده است.
انتظار میرود که نزدیک به نیمی از جمعیت نامیبیا در ماههای آینده سطوح بالایی از ناامنی غذایی را تجربه کنند.
هدف از اجرای این طرح از سوی وزارت محیط زیست، مقابله با ناامنی غذایی و کمک به کاهش تأثیرات خشکسالی در این کشور عنوان شده است.
وزارت محیط زیست نامبیا افزود: در صورت عدم مداخله مسئولان، انتظار میرود با توجه به این خشکسالی شدید، درگیری بین انسان و حیات وحش تشدید شود.
بر این اساس، ۸۳ فیل از مناطق مشخص که شاهد این درگیریها هستند ذبح میشوند و گوشت آن به برنامه امدادرسانی برای مقابله با خشکسالی اختصاص مییابد.
شکارچیان حرفهای و شرکتهای طرف قرارداد دولتی تاکنون ۱۵۷ حیوان را شکار کردهاند که بیش از ۵۶۸۰۰ کیلوگرم گوشت تولید میکنند.
این وزارتخانه اظهار داشت: این اقدام ضروری است و مطابق با دستور ما در قانون اساسی برای استفاده از منابع طبیعی به نفع شهروندان نامیبیا است.
تخمین زده میشود که بیش از ۲۰۰ هزار فیل در یک منطقه حفاظت شده بین پنج کشور در جنوب قاره زندگی میکنند: زیمبابوه، زامبیا، بوتسوانا، آنگولا و نامیبیا، که این منطقه را به یکی از بزرگترین جمعیت فیلها در جهان تبدیل کرده است.
سال گذشته صدها فیل در بوتسوانا و زیمبابوه به دلیل خشکسالی تلف شدند.