جوامع ایرانی در آمریکا خواستار «آزادی مردم ایران » شدند
جوامع ایرانی در آمریکا روز پنجشنبه ۱خرداد ۹۹ یک کنفرانس اینترنتی با عنوان «ایران: سرکوب داخلی، تهدید جهانی رژیم و چشمانداز تغییر» برگزار کردند.
جوامع ایرانی در آمریکا روز پنجشنبه ۱خرداد ۹۹ یک کنفرانس اینترنتی با عنوان «ایران: سرکوب داخلی، تهدید جهانی رژیم و چشمانداز تغییر» برگزار کردند.
به گزارش سایت مجاهدین خلق، در این کنفرانس فرماندار تام ریچ اولین وزیر امنیت آمریکا، سناتور توریسلی، کن بلکول نماینده پیشین آمریکا در کمسیون حقوقبشر، چند شخصیت مذهبی مدافع حقوقبشر، سونا صمصامی نماینده شورای ملی مقاومت در آمریکا و شماری از نمایندگان جوامع ایرانی سخنرانی کردند.
در آغاز این کنفرانس، دکتر رامش سپهرراد یکی از نمایندگان جوامع ایرانی گفت: کارنامه حاکمیت آخوندها طی ۴۰سال گذشته در ایران را میتوان در فساد گسترده، سرکوب و شکنجه و اعدام و جنایات بزرگی چون قتلعام سی هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ و همچنین جنگافروزی و صدور تروریسم خلاصه کرد. با این وجود، یک جنبش مقاومت پویا و پایدار برای تغییر و ایجاد یک ایران آزاد وجود دارد که مردم ایران به آن افتخار میکنند و آمادهاند تا بهای آزادی میهن خود را بپردازند. مردم ایران مصمم به تغییر رژیم و پس گرفتن ایران از آخوندهای ضدایرانی هستند.
فرماندار تام ریج اولین وزیر امنیت آمریکا با اشاره به حضور تعدادی از جمهوریخواهان و دموکراتها در این کنفرانس گفت: جمهوریخواهان و دموکراتها همصدا و مستحکم برای یک ایران آزاد و دموکراتیک با چالشها مقابله کردند.
فرماندار تام ریج همچنین به شجاعت و فداکاری مردان و زنان و جوانان شورشگر و میهنپرستی که در داخل ایران برای آزادی میجنگند درود فرستاد و تأکید کرد که مردم ایران پیروز و آزاد میشوند.
سناتور توریسلی در سخنرانی خود در این کنفرانس گفت: رژیم آخوندها با اختصاص تمامی منابع و امکاناتش به سپاه پاسداران تلاش کرده تا خود را سرپا نگهدارد، اما آنها اکنون دچار وضعیتی هستند که کنترل خیابانها را هم دارند از دست میدهند. کانونهای شورشگر مجاهدین خلق در سراسر کشور در حال رشد هستند. آنها از جان و زندگی خود برای تحقق یک ایران آزاد میگذرند.
سناتور توریسلی با مقایسه وضعیت رژیم آخوندی با سایر دیکتاتوریهای ساقط شده تأکید کرد دیکتاتوری آخوندها در حال حاضر در موقعیتی بسا بحرانیتر و ضعیفتر نسبت به بسیاری از آنها قرار دارد و سرنگونی آن قطعی است.
سفیر کن بلکول با اشاره ماهیت ضدانسانی و جنایت رژیم آخوندی در نقض ابتداییترین حقوق مردم ایران گفت: ما دست در دست هم میتوانیم سینه این تاریکی قرونوسطایی را بشکافیم.
در این کنفرانس آمریکا همچنین اسقف رابرت استرنز و کشیش دکتر مارکوس میراندا از نیویورک از سوی شخصیتهای مذهبی شرکتکننده، سخنرانی کردند. اسقف استرنز طی سخنان خود گفت: رژیم کنونی در ایران نماینده مردم ایران نیست . این رژیم با صرف میلیونها دلار تبدیل به عامل اصلی ناپایداری صلح در منطقه و حامی اصلی تروریسم در خاورمیانه و کل جهان است .همصدا با دکتر مارتین لوترکینگ باید ندا سر داد که "بیعدالتی در یک جا عین بیعدالتی در همه جاست".
از سوی دیگر، سونا صمصامی نماینده شورای ملی مقاومت در سخنان خود با اشاره به ثروتهای چند صد میلیاردی خامنهای و بنیادهای تحت کنترل وی و همچنین چنگ انداختن سپاه پاسداران بر اقتصاد ایران گفت: بهرغم محرومیتها و نیازهای مبرم مردم ایران در بحران کرونا، ولیفقیه ارتجاع این ثروت عظیم را صرف جنگافروزی و تأمین مالی تروریسم کرده و از هزینه کردن آن برای مقابله با کرونا و تأمین نیازهای مردم خودداری میکند.
سونا صمصامی افزود: در طی قیام آبان۹۸ هیبت شکست ناپذیری تو خالی سپاه فرو ریخت و مردم به قدرت خود اعتقاد پیدا کردند. صحت استراتژی متکی به کانونهای شورشی و شهرهای شورشی، در عمل به اثبات رسید. همه دیدند که کانونهای شورشی راهگشا و چراغ قیام و آزادی هستند.
وی در پایان گفت: بگذارید نتیجه بگیرم که برای حل فاجعه اپیدمی ویروس کرونا، فقر، ظلم، تروریسم، و تهدید جهانی از جانب تهران، تنها یک راهحل وجود دارد. این راهحل براندازی دیکتاتوری مذهبی آخوندها توسط مردم ایران است.
در این کنفرانس نمایندگان جوامع ایرانی در آمریکا جنبههای گوناگونی از پیامدهای حاکمیت ضدبشری رژیم آخوندی و تجربه خود از همراهی با مقاومت ایران را بیان کردند و چند قطعه هنری توسط هنرمندان شرکتکننده در کنفرانس اجرا شد.