با ایرانیهایی که روزهخواری کنند برخورد قانونی میشود؛ مجازات روزهخواری در ایران چیست؟
روزه خواران در ایران مورد برخورد قانونی قرار میگیرند
همزمان با آغاز ماه رمضان و تعطیلات نوروزی در ایران، فرماندهی انتظامی این کشور اعلام کرد، با کسانی که روزهخواری کنند برخورد قانونی میشود.
بر اساس بیانیه فرماندهی انتظامی ایران که روز چهارشنبه (۲فروردین) منتشر شد، با کسانی که در اماکن عمومی مانند پارکها، بوستانها، تفرجگاهها و وسایل نقلیه به صورت علنی روزه خواری کنند، برخورد قانونی میشود.
در این بیانیه آمده است که مسئولان هتلها، رستورانهای بین راهی، پایانهها، فرودگاهها و ایستگاههای راهآهن تنها «در صورت پوشاندن فضای خود» به نحوی که از بیرون قابل رویت نباشد، میتوانند به مسافران خود خدمات ارائه کنند.
پیش از این، «احمدرضا رادان»، فرمانده نیروی انتظامی ایران و رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیز درباره «برخورد با روزهخواری» هشدار داده بودند.
مجازات روزهخواری در ایران چیست؟
در ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ایران آمده است: «هر کس علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند، علاوه بر کیفر عمل، به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم میشود.»
همچنین روزه خواری با عذر موجهی مانند بیماری هم در ملا عام قابل پذیرش نمیباشد جز آنکه شخص تعذر و الزام خوردن و آشامیدن بر اثر بیماری در ملا عام را ثابت کند.