مقام ارشد شهر تهران: ۵۰ بیمارستان پایتخت فاقد ایمنی هستند
پس از وقوع انفجار و آتشسوزی در کلینک پزشکی سینا اطهر در تهران که موجب کشته شدن ۱۹ نفر شد، امروز رضا کرمی محمدی، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفته است که "شهر تهران ۵۰ بیمارستان قدیمی دارد که بیش از ۵۰ سال عمر دارند و فاقد شرایط ایمنی استا
پس از وقوع انفجار و آتشسوزی در کلینک پزشکی سینا اطهر در تهران که موجب کشته شدن ۱۹ نفر شد، امروز رضا کرمی محمدی، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفته است که "شهر تهران ۵۰ بیمارستان قدیمی دارد که بیش از ۵۰ سال عمر دارند و فاقد شرایط ایمنی استاندارد هستند."
آقای محمدی به باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به صدا و سیمای دولتی ایران گفته است که "ملاحظاتی وجود دارد که نمیتوانیم اسامی آنها را اعلام کنیم، زیرا معرفی آنها وضع را بدتر میکند و موجب تشویش اذهان مردم میشود".
به گفته وی "هر وقت که اجازه دهند ما اسامی آنها را اعلام می کنیم".
این مقام مسئول شهر تهران با اشاره به اینکه "اعلام اسامی این بیمارستانها تبعات اجتماعی دارد" گفته است: "بیمارستانهای زیادی مشکل سازه دارند، ولی ظاهرا از نگاه کسانی که نمیخواهند این بیمارستانها معرفی شوند، هزینه حادثه کمتر از جان باختن مردم است".
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود:" در هیچ جای کشور موضوع تعمیر و نگهداری رعایت نمیشود و همیشه صبر میشود تا ابتدا حادثه رخ دهد و سپس اقدام به رفع عیب آن کرد" و "در بیشتر بیمارستانها کپسول اکسیژن وجود دارد، اما پروتکلهای تعمیر و نگهداری در مورد آنها رعایت نمیشود".
امروز هچنین محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران گفته است که پس از حادثه ساختمان پلاسکو "۳۳ هزار ساختمان ناایمن شناسایی شدند" که "تنها ۲۰۰ ساختمان ایمن شده است و ۳ هزار ساختمان هم در مسیر ایمن سازی قرار دارند اما ۲۹ هزار ساختمان هیچ اقدامی انجام ندادهاند".
آقای هاشمی در جلسه شورای شهر تهران گفت که "مردم باید بدانند که آیا ساختمانی که قصد ورود به آن را دارند ایمن هست یا خیر".
به گفته وی در حادثه رخ داده برای کلینیک سینا "چهار دستگاه متولی بودهاند؛ وزارت بهداشت، شهرداری، وزارت کار و مالک مسؤولیتهایی داشتهاند که باید هر کدام پاسخگوی عملکردشان باشند."