دنیای متاورس و کاربرد آن برای بشریت
صنعت فناوری دنیا پدیدهای به نام متاورس یا فراجهان را به خود میبیند که مارک زاکربرگ خالق فیس بوک آن را نسل جدید اینترنت نامیده است.
تا سالهای اخیر تصور اینکه انسان بتواند از طریق اینترنت و ابزار وابسته به آن در خانه بنشیند و به صورت حضوری مجازی هر نوع فعالیتی مثل سفر، خرید و یا بیزینس را تجربه کند دور از ذهن بود.
اما حالا با پیشرفت تکنولوژی و ورود متاورس به عرصه فناوری، بشر این امکان را دارد تا به صورت سه بعدی در یک محیط مجازی همه چیز را تجربه کند.
اکنون با استفاده از یک هدست واقعیت مجازی، عینکهای واقعیت افزوده، برنامه های گوشی های هوشمند و یا سایر ابزارهای مشابه که برای این تکنولوژی تعریف شده اند می توانید به جای دیدن تصویر روی صفحه نمایش، وارد آن شوید، در جریان حراجی لباس به طور مجازی جنس مورد نظر را پرو و بعد خرید کنید و یا به جای دورکاری در شرایط فعلی که با تماس های صوتی و تصویری با همکارانتان میسر می شود، با ایجاد یک دفتر کار مجازی همه را دور هم جمع کرده و از بودنشان بهره مند شوید.
در حال حاضر فیس بوک، مایکروسافت و Nvidia فعالیت خود را در حوزه متاورس آغاز کرده اند. اما هنوز نحوه اتصال به پلتفرم های آنلاین شرکت های فناوری شناسایی نشده و به دلیل فضای یکپارچه مجازی متاورس، شرکت های فعال در این حوزه ناگزیرند تا بر سر استانداردی مشخص برای ارائه فضاهای زیر مجموعه فرا جهان به توافق برسند.