نماینده فائو در یمن: تغییر سیستمهای کشاورزی راهحلی برای مشکلات تغییرات آب و هوایی است
دکتر حسین جادین، نماینده فائو در یمن گفت که تغییر سیستمهای کشاورزی، نه تنها شامل محصولات زراعی بلکه دام، جنگلداری و شیلات نیز میشود.
دکتر حسین جادین، نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در یمن تاکید کرد که بدون تغییر این سیستمهای غذایی، هیچ راهحلی برای تغییر اقلیم وجود نخواهد داشت.
وی در بیانیهای به العین نیوز، افزود که دفتر سازمان خواربار و کشاورزی یمن با دولت سخت کار میکند تا از تلاشهای این کشور برای سازگاری با تغییرات آب و هوایی حمایت کند.
رژیمهای غذایی
وی خاطرنشان کرد: یمن یکی از کشورهای کم آب است و کشاورزی حدود ۹۰ درصد آب مصرف میکند که درصد بسیار بالایی است، بنابراین باید سیستمهای غذایی برای مقابله با تغییرات اقلیمی متحول شود.
وی تصریح کرد: بیشتر منطقه به واردات مواد غذایی وابسته است، بنابراین باید بین مقابله با تغییرات اقلیمی و منابع طبیعی موجود در کشورها و استفاده بهینه از آنها تعادل وجود داشته باشد.
توانایی جهان برای تولید غذای خود تحت تأثیر بحران آب و هوا قرار دارد و تأثیرات مختلف بر روی آب، خاک، تنوع زیستی و فراوانی رویدادهای شدید آب و هوایی، باعث افزایش ناامنی غذایی از طریق کاهش عملکرد محصول، بهرهوری دام و پتانسیل ماهیگیری و آبزیپروری تولید کنندگان مواد غذایی میشود.
کو دونگیو، مدیر کل سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، تاکید کرد که امنیت غذایی و تغییرات آب و هوایی به هم مرتبط هستند و افزود که سیستمهای جهانی کشاورزی-غذایی راهحل تغییرات آب و هوا هستند.
علیرغم افزایش جریانهای مالی جهانی آب و هوا، حمایت از سیستمهای کشاورزی-غذایی از سایر بخشها عقبتر است و کمتر از ۲۰ درصد از بودجه توسعه مرتبط با آب و هوا در سال ۲۰۲۱ را به خود اختصاص داده است.