چرا انجماد تخمک در میان زنان کره جنوبی رواج پیدا کرده است؟
افزایش هزینههای مسکن و آموزش و رسیدن به سطحی از امنیت مالی پیش از بارداری، به یک دغدغه جدی برای زنان کرهای تبدیل شده که همین امر موجب کاهش تمایل آنها برای فرزندآوری و انجماد تخمک در آنها شده است.
در این شرایط، زنان عجلهای برای بارداری و بچهدار شدن ندارند و ترجیح آنها، انجماد تخمکها و لقاح آزمایشگاهی، برای موکول کردن فرزندآوری به آینده است.
آمار سال گذشته انجماد تخمک زنان در تنها یکی از آزمایشگاههای کره جنوبی ۱۲۰۰ مورد بوده و در دوسال اخیر این آمار دو برابر شده است.
انجماد تخمک برای حفظ توانایی باروری در آینده بسیار مفید است اما روی آوردن زنان کرهای به این شیوه که یکی از پایینترین نرخهای باروری را در جهان دارد، بطور چشمگیری افزایش یافته است و این مسئله در میزان جمعیت کشور موثر است.
جونگ جائه-هون، استاد مطالعات رفاه اجتماعی در دانشگاه زنان شهر سئول مدعی شد که برای افزایش نرخ زاد و ولد در این کشور تغییر نگرش جامعه به زنان و تعیین پیششرط ازدواج برای بچهدار شدن ضروری است.
از مهمترین دلایل پایین بودن نرخ زاد و ولد در این کشور، میتوان به سیستم آموزشی بسیار رقابتی و گران در این کشور اشاره کرد که باعث شده تدریسهای خصوصی به یک ضرورت برای بسیاری از کودکان خصوصا از سنین پایین تبدیل شود.
کاهش نرخ زاد و ولد در کره جنوبی در شرایطی اتفاق افتاده که دولت مبالغ هنگفتی را صرف اعطای یارانه و امتیاز به خانوادههای دارای فرزند کرده است. علاوه بر این دولت در سال گذشته میلادی بودجهای ۳۷ میلیارد دلاری را به تامین مالی سیاستهای فرزندآوری اختصاص داده است.