مصرف غذاهای هندی جلوی مرگومیر ناشی از کرونا را میگیرد
مطالعهای که اخیرا انجام شده نشان میدهد پیروی از یک رژیم غذایی هندی سرشار از آهن، روی و فیبر، نوشیدن منظم چای و استفاده از زردچوبه در وعدههای غذایی منجر به کاهش عفونتهای شدید و مرگ و میر مرتبط با کووید-۱۹ شده است.
بر اساس این مطالعه که از سوی شورای تحقیقات پزشکی هند انجام شده و نتایج آن در شماره آوریل مجله تحقیقات پزشکی هند منتشر شده است، هند با تراکم جمعیت بالا، در مقایسه با کشورهای کم جمعیت غربی، در طول همهگیری کرونا نرخ مرگ و میر ۵ تا ۸ برابر کمتری را تجربه کرد.
هدف از این مطالعه که توسط تیمی از دانشمندان از کشورهایی مانند هند، برزیل، سوئیس، عربستان سعودی و اردن انجام شد، تعیین این مساله بود که آیا عادات غذایی با تفاوت در شدت عفونت کرونا و میزان مرگ و میر بین ساکنان کشورهای غربی و هند مرتبط است یا خیر است.
نتایج چه چیزی را نشان داد؟
یافتههای محققان مرکز ژنومیکس و فناوری ژن کاربردی در مؤسسه بیوتکنولوژی کاربردی OMICS بنگال غربی و مرکز سیاستگذاری تحقیقات زیستپزشکی در علوم بهداشت، موارد زیر را نشان داد:
اجزای غذای هندی طوفان سیتوکین و سایر مسیرهای مرتبط با شدت کووید-۱۹ را سرکوب می کند و ممکن است در کاهش شدت و میزان مرگ و میر ناشی از COVID-19 در هند در مقایسه با جمعیت کشورهای غربی نقش داشته باشد.
اجزای رژیم غذایی هندی که سطوح بالای آهن و روی خون و فیبر فراوان در وعده های غذایی را حفظ میکند، در جلوگیری از دی اکسید کربن، لیپوپلی ساکاریدها و کاهش شدت COVID- 19 نقش داشته است.
همچنین، هندیهایی که به طور منظم چای مینوشیدند، توانستند سطح [کلسترول خوب] را بالا نگه دارند.
کاتچینهای موجود در چای - بزرگترین نوع فلاونوئیدها در برگ های در حال رشد چای - تری گلیسیرید خون را کاهش میدهند.
بر اساس گزارش روزنامه «تایمز آف ایندیا»، «استفاده مداوم هندیها از زردچوبه در وعدههای غذایی باعث ایجاد ایمنی عالی در آنها شد.»
غرب چطور؟
از سوی دیگر، این مطالعه نشان داد که افزایش مصرف غذاهای فرآوری شده، گوشت قرمز، محصولات لبنی، قهوه و الکل در فرهنگ های غربی منجر به افزایش شدت علائم کووید-۱۹ و مرگ و میر می شود.