ژنرال ارتش اسرائیل: تلآویو میخواهد نصرالله را به طور ناگهانی ترور کند، اما!
ژنرال ذخیره رونن کوهن که به عنوان معاون فرمانده واحد تحقیقات در بخش اطلاعات نظامی (امان) خدمت کرده، گفت که ارتش اسرائیل قادر به مقابله با حزبالله لبنان در جبهه شمالی است، اما هزینه آن بسیار زیاد خواهد بود.
به گزارش روزنامه جروزالم پست، کوهن در یک مصاحبه رادیویی در مورد احتمال جنگ علیه حزبالله لبنان و دلیل تشدید نشدن درگیریها در جبهه شمالی صحبت کرد و گفت: "مطمئن نیستم که مقامات ارشد کشور آماده جنگ در شمال باشد. من مطمئن نیستم که ما واقعاً قادر به مقابله با چنین جنگی هستیم. ما قادریم، اما هزینه آن بسیار زیاد خواهد بود."
وی افزود: البته آمریکاییها آخرین کسانی هستند که خواهان جنگ در جبهه شمالی هستند و ما برای به دست آوردن تسلیحات به آنها وابسته هستیم، مقامات ارشد کشور ترجیح میدهند به توافق برسند.
با این حال ژنرال کوهن میگوید که وقتی ما در حال جنگ هستیم، حسن نصرالله، رهبر حزبالله به سرعت وارد یک مخفیگاه میشود. بعید نیست اسرائیل بخواهد نصرالله را به طور ناگهانی ترور کند، اما نتیجه آن شروع جنگ خواهد بود و ما نمیخواهیم جنگی را شروع کنیم و به همین دلیل است که نصرالله هنوز زنده است.
تهدید خاخام ارشد اسرائیل: این سرزمین را ترک خواهیم کرد!
او افزود: اما تلآویو باید بداند که حذف نصرالله به منزله حذف حزبالله نخواهد بود و این سازمان دارای رهبران و فرماندهان با تجریه سیاسی و امنیتی بالایی است.
ژنرال ذخیره رونن کوهن که به عنوان معاون فرمانده واحد تحقیقات در بخش اطلاعات نظامی (امان) خدمت کرده، افزود که تنها فرصت به دست آمده طی سالهای گذشته برای ترور نصرالله، هنگام کنفرانس خبری او در سال ۲۰۰۶، پس از اسارت نظامیان اسرائیلی و اندکی پیش از جنگ دوم لبنان بود.
وی توضیح داد پس از آنکه حزبالله دو سرباز اسرائیلی را اسیر کرد، فضایی از آشفتگی و هرج و مرج در کابینه، ارتش و دستگاه اطلاعاتی اسرائیل حاکم شد و رهبران بدون اشاره به انتقام گیری و ترور نصرالله، تنها در مورد «این گروگانگیری» صحبت کردند و به این ترتیب بود که اسرائیل «فرصت پاکسازی رهبر خطرناکترین سازمان تروریستی» را هدر داد و عملیات ترور در آن زمان در دستور کار اسرائیل قرار نگرفت و «به صورت عجیبی» تصمیم بر این شد که حذف نصرالله از طریق جنگ صورت گیرد.
این ژنرال اسرائیلی گفت که اولویت اسرائیل در آن زمان جلوگیری از شعلهور شدن جبهه شمال، تثبیت وضعیت استقرار در نوار مرزی با لبنان پس از عقبنشینی سال ۲۰۰۰ بود.