این ورزش رایگان و ساده «به میزان قابل توجهی» کمردرد را کاهش میدهد
مزایای سلامتی پیادهروی روزانه به خوبی ثابت شده که خطر بیماری قلبی، فشار خون و LDL (کلسترول بد) و استرس را کاهش می دهد، ایمنی را تقویت میکند و هضم غذا را بهبود میبخشد.
محققان با انتشار نتایج مطالعهای جدید در The Lancet عنوان کردند شرکتکنندگانی که پنج بار در هفته ۳۰ دقیقه پیادهروی میکردند نسبت به همتایان ثابت خود کمردرد کمتری داشتند و کمتر به پزشک مراجعه کردند.
طبق این مطالعه، تقریباً از هر ده نفری که از یک دوره کمردرد بهبود مییابند، هفت نفر در سال بعد مجددا دچار آن می.شوند. با این حال، پس از تجربه کمردرد، تأثیرگذاری این پیادهرویهای معمولی تقریباً دو برابر بیشتر از افرادی که از حرکت ایستاده بودند، در از بین رفتن درد کمر کمک کردند.
تخمین زده میشود که کمردرد در سال ۲۰۲۰ بر ۶۱۹ میلیون نفر در سراسر جهان تأثیر بگذارد و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۵۰ به ۸۴۳ میلیون نفر افزایش یابد.
در زمینه پیشگیری از کمردرد، دکتر جیسون لیپتز، رئیس پزشکی ستون فقرات در Northwell Health در لانگ آیلند، قبلاً به The Post گفته بود که برداشتن کودکان و سایر وسایل سنگین اغلب ریشه این مشکل است.
لیپتز میگوید: خم شدن از ناحیه کمر به دیسکهای ستون فقرات فشار وارد میکند و میتواند باعث درد شود. همچنین، مواردی مانند دوچرخهسواری با صندلی خیلی پایین، حتی سوار و پیادهشدن از ماشین، میتواند باعث شود زانو را خیلی بالا بیاورید، فشار بیشتری به ستون فقرات وارد کند و به کمردرد منجر شود.
کارشناسان معتقدند نسلهای جوان به دلیل بیتحرکی یا کمتحرکی، بهویژه مشاغلی که ساعتها در روز به تلفنهای هوشمند، لپتاپها و تبلتها نگاه میکنند، دچار هجوم کمردرد میشوند.
به عنوان حکایتی از پیامدهای منفی بیتحرکی، پیادهروی یک جایگزین رایگان برای دویدن یا سایر تمرینات با شدت بالا است. این عملی در دسترس است و به شما کمک میکند زندگی طولانیتر، غنیتر و کمدردسرتری داشته باشید.
تحقیقات اخیر نشان داده که ۵۰۰۰ قدم پیادهروی سه بار در هفته به مدت دو سال میتواند طول عمر افراد را تا سه سال افزایش دهد و هزینههای مراقبتهای بهداشتی را نیز تا ۱۳ درصد کم کند.
وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده در دستورالعمل فعالیت بدنی خود، ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه ورزش هوازی با شدت متوسط را در هفته توصیه میکند.
تحقیقات نشان میدهد که سرعت بالا در پیادهروی ممکن است بهتر از یک گام آهستهتر در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشد.
برای کسانی که به دنبال تقویت شدت هوازی و کالریسوزی در پیادهروی خود هستند، کارشناسان توصیه میکنند که وزنهها و تمرینات تناوبی، راهرفتن با آهنگ تند و یا راهرفتن در زمینهای مرتفع یا در مسیری با تپهها را انجام دهند.