تلاش رهبران جهان برای مبارزه با فقر جهانی در قالب یک نامه سرگشاده
واشنگتن پست مقاله مشترکی از رهبران امارات، آمریکا، ژاپن، برزیل، فرانسه، باربادوس، آفریقای جنوبی، کنیا، سنگال، آلمان و بریتانیا، رؤسای شورای اروپا و کمیسیون اروپا، با عنوان «تغییر آب و هوا و فقر نبردهای وجودی در عصر ما منتشر کرد.»
در سراسر این مقاله، رهبران بر ضرورت پایان دادن به فقر و مقابله با تغییرات آب و هوایی تاکید کردند.
این رهبران با برجسته کردن مسائل و پیامدهای مربوط به فقر در صدد تقویت توانمندسازی کشورها برای ریشهکن کردن گرسنگی، فقر و نابرابری تحت فشار قرار داده است.
آنها از سیستمی دفاع کردند که مردم را در مرکز استراتژیهای افزایش رفاه انسان قرار دهد.
آنها متعهد شدند که برای بازگرداندن دستاوردهای توسعه از دست رفته در سالهای اخیر با یکدیگر همکاری کنند.
شیخ محمد بن زاید آل نهیان، امانوئل مکرون، میا موتلی، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، اورسولا فون در لاین، اولاف شولز، فومیو کیشیدا، ویلیام روتو، مکی سال، سیریل رامافوزا، ریشی سوناک و جو بایدن از جمله رهبرانی هستند که در تلاشاند به نیازهای توسعه رسیدگی کنند.
در این نامه که برخی از رهبران جهان به اتفاق منتشر کردهاند آمده است: «ما در نباشیم تا ارائه خدمات بیشتر برای مردم و کره زمین در جهت جلوگیری از شوکهای متعدد و همپوشانی توانایی کشورها برای مقابله با گرسنگی، فقر و نابرابری، ایجاد انعطافپذیری و سرمایهگذاری که آینده را تحت فشار قرار داده محقق شود.»
«آسیب پذیری بدهی در کشورهای با درآمد کم و متوسط، مانع بزرگی برای بهبود اقتصادی آنها و توانایی در جهت سرمایهگذاری بلندمدت حیاتی است.»
حدود ۱۲۰ میلیون نفر در سه سال گذشته به فقر شدید رانده شده و ما هنوز تا سال ۲۰۳۰ با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (SDGs) خود فاصله داریم. بنابراین ما باید مردم را در مرکز استراتژی خود برای افزایش رفاه انسانی قرار دهیم. در همه جای کره زمین ما به سیستمی نیاز داریم که نیازها و آسیبپذیریهای توسعه را که اکنون به دلیل خطرات اقلیمی تشدید شدهاند، و میتواند توانایی کشورها برای از بین بردن فقر و دستیابی به رشد اقتصادی فراگیر را تضعیف کند، برطرف کنیم.
ما متقاعد شدهایم که کاهش فقر و حفاظت از کره زمین اهداف همگرا هستند. ما باید انتقال عادلانه و فراگیر را در اولویت قرار دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که فقرا و آسیب پذیرترین افراد میتوانند به طور کامل از مزایای این فرصت بهرهمند شوند. ما میدانیم که کشورها ممکن است بسته به شرایط ملی خود، نیاز داشته باشند مسیرهای انتقال متنوعی را مطابق با محدودیت ۱.۵ درجه سانتیگراد دنبال کنند. اگر همبستگی، فرصتهای اقتصادی یا رشد پایدار برای تامین مالی آن وجود نداشته باشد، انتقالی وجود نخواهد داشت.
ما، رهبران اقتصادهای متنوع از هر گوشه جهان، در عزم خود برای ایجاد یک اجماع جهانی جدید متحد هستیم. ما از اجلاس سران پاریس برای یک پیمان مالی جدید جهانی در ۲۲ تا ۲۳ ژوئن به عنوان یک لحظه سیاسی تعیین کننده برای بازیابی دستاوردهای توسعه از دست رفته در سالهای اخیر و تسریع پیشرفت به سمت اهداف توسعه پایدار، از جمله انتقال عادلانه، استفاده خواهیم کرد.
اهداف جمعی تأمین مالی آب و هوا باید در سال ۲۰۲۳ برآورده شود. جاهطلبی جهانی ما از ۱۰۰ میلیارد دلار کمکهای داوطلبانه برای کشورهای نیازمند، از طریق انتقال مجدد حق برداشت ویژه یا کمکهای بودجهای معادل، نیز باید محقق شود.
به طور کلی، سیستم ما نیاز به کاهش هزینه سرمایه برای توسعه پایدار، از جمله از طریق گذار سبز در اقتصادهای در حال توسعه و نوظهور دارد. کار ما با همبستگی و اقدام جمعی برای کاهش چالشهای پیش روی کشورهای در حال توسعه و تحقق برنامه جهانی خود است. ما به فشار برای پیشرفت ادامه خواهیم داد و از رویدادهای مهم دیگر، از جمله اجلاس G20 در هند و برزیل، اجلاس SDG و COPs، از Cop28 در امارات متحده عربی امسال شروع خواهیم کرد.
شیخ محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات متحده عربی، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، میا موتلی نخست وزیر باربادوس، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل، اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا، شارل میشل رئیس شورای اروپاچا، اولاف شولتز صدراعظم آلمان، فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن، ویلیام روتو رئیس جمهور کنیا، مکی سال رئیس جمهور سنگال، سیریل رامافوزا رئیس جمهور آفریقای جنوبی، ریشی سوناک نخست وزیر بریتانیا و جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده از جمله رهبرانی هستند که این نامه را منتشر کردهاند.