بنیانگذار مرکز اقلیم بن خواستار اجرای طرح «انرژی مقرون به صرفه و پاک برای همه» شد
هاینز استورم، بنیانگذار مرکز آبوهوای بن که یک پروژه آبوهوایی بین المللی نوآورانه است، در گفتوگوی اختصاصی با العین خواستار اجرای طرح «انرژی مقرون به صرفه و پاک برای همه» شد.
هاینز استورم به العین نیوز گفت: من معتقدم کشورهای عربی به ویژه امارات متحده عربی به دلیل توانمندیهای اقتصادی و فکریشان و مشوقهایی که به نوآوری و کارآفرینی در پروژههای مرتبط با اقلیم و آبوهوا و انتقال انرژی ارائه میکنند، میتوانند در ایجاد محیطی مساعد برای تغییر سریع معادله انرژی وتغییر اقلیم نقشی کلیدی ایفا کنند.
او همچنین بر موقعیت ژئوپلیتیک متمایز کشورهای عربی، به ویژه در گذار به سمت انرژی پاک، و نقش اتحادیه اروپا، به ویژه آلمان، به عنوان شریک این کشورها در حل بحران انرژی، به ویژه در مورد هیدروژن سبز تاکید کرد.
اختصاصی| خوشبینی نماینده ریاست جمهوری مصر در امور اقلیمی نسبت به نتیجه اجلاس کاپ۲۸
استورم با اشاره به اجلاس بینالمللی اقلیم که نوامبر آینده به میزبانی امارات متحده عربی برگزار میشود، آن را به عنوان نقطه عطفی در تعهدات بینالمللی برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای که باعث گرم شدن کره زمین میشود، توصیف کرد.
او همچنین پیشنهاد کرد کشورهای منطقه به بازارهای اروپایی هیدروژن صادر کنند.
وی افزود: تمام ابتکارات و تلاشهایی که در منطقه برای حفاظت از اقلیم، کاهش هیدروژن و گازهای گلخانهای انجام میشود، عمدتاً مربوط به امارات متحده عربی و پادشاهی عربستان است، بنابراین برگزاری بیست و هشتمین کنفرانس آبوهوایی سازمان ملل در امارات شاید مهمترین اتفاق در این زمان باشد چرا که میتواند کارها را تا حدی زیادی جلو ببرد.
وی ادامه داد: اگر نشستی باشد که بتواند دستاوردهای زیادی به همراه بیاورد، کنفرانس کاپ ۲۸ در امارات است. در این دوره زمانی بسیار مهم است که کشورهای عربی فعالانه در تدوین و اجرای اهداف جهانی، تعهد به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و در تمام فعالیت های آینده مشارکت کنند. فراموش نکنید که امارات متحده عربی و عربستان سعودی به تازگی به کانون جهانی برای H2 تبدیل شدهاند.
امارات در کاپ ۲۸ به دنبال برگزاری نشستی تاثیرگذار است که قواعد بازی را تغییر دهد
هاینز استورم گفت: جنگ در اروپای شرقی به ما نشان داد که تا چه حد آلمان و بسیاری از کشورهای اروپایی به انرژی وارداتی - گاز طبیعی، زغال سنگ، نفت - و سایر انرژیهای مبتنی بر هیدروکربن وابستهاند. باید از این رویدادها درس گرفته باشیم و انتقال انرژی در آلمان باید خیلی سریع اجرا شود تا بتوانیم به خودمان متکی باشیم.
او با اشاره به چشماندازش برای کشورهای عربی و شمال آفریقا برای بهرهبرداری مؤثر از منابع انرژی تجدیدپذیر خود، توضیح داد: «من در اینجا به ویژه به این کشورها پیشنهاد میکنم که ذهن خود را نسبت به فناوری باز کنند و ابتکاری را با عنوان «انرژی پاک با قیمتهای مقرونبهصرفه برای همه» راهاندازی کنند. در چرخه مواد کار کنید و آن را با اقتصاد هیدروژنی ترکیب کنید.»
او افزود این ایده کار خواهد کرد و هیدروژن در آینده میتواند به آلمان و اتحادیه اروپا صادر شود. این چیزی است که ما باید روی آن کار کنیم.در منطقه عربی انرژی خورشیدی و همچنین امکان تولید هیدروژن سبز وجود دارد. تولید هیدروژن آبی از گاز طبیعی نیز باید در نظر گرفته شود. به علاوه زیست توده به شکل زبالههای آلی نیز میتوانند به عنوان پایهای برای تولید هیدروژن سبز مورد استفاده قرار گیرند.