روایت فضانورد اماراتی از روزهداری در ایستگاه فضایی
قرنهاست مسلمانان در ماه مبارک رمضان افطار خود را پس از غروب خورشید باز میکنند، اما اگر کسی چندین بار در روز شاهد طلوع و غروب خورشید باشد، چگونه باید روزه بگیرد؟.
فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی که با سرعت 17000 مایل (27600 کیلومتر) در ساعت به دور زمین میچرخد، روزانه 16 بار طلوع و غروب خورشید را میبینند.
این سوالی است که سلطان النیادی فضانورد اماراتی از زمان ورودش به ایستگاه فضایی در 3 مارس با آن روبرو بوده است، جایی که مسلمانان روی زمین در طول سفرش ماه رمضان را از شامگاه 22 مارس تا 21 آوریل جشن می گیرند و النیادی قبلا توضیح داد که او به عنوان یک فضانورد در تعریف مسافر قرار می گیرد که او را از روزه واجب معاف می کند، همانطور که گفت: "ما در واقع می توانیم افطار کنیم. واجب نیست."
وی افزود: "اگر احساس ناخوشی دارید روزه گرفتن اجباری نیست. بنابراین در این زمینه - هر چیزی که می تواند ماموریت را به خطر بیندازد یا احتمالاً اعضای خدمه را به خطر بیندازد - ما در واقع مجاز هستیم به اندازه کافی غذا بخوریم تا از هرگونه عواقب ناشی از کمبود غذا یا تغذیه جلوگیری کنیم. "یا آب."
النیادی در یک کنفرانس مطبوعاتی در ماه فوریه در دبی به متخصصان رسانه گفته بود که می تواند بر اساس زمان گرینویچ یا زمان هماهنگ جهانی که به عنوان منطقه زمانی رسمی در ایستگاه فضایی استفاده می شود و در کنفرانس قبلی در ژانویه روزه بگیرد. النیادی به خبرنگاران گفت: "اگر فرصت داشتیم، مطمئناً ماه رمضان فرصت خوبی برای روزه گرفتن است و در واقع سالم است... ما منتظر خواهیم بود و ببینیم که چگونه پیش می رود."