مطالعه علمی: پیشبینی زمان مرگ با هوش مصنوعی!
دانشمندان علوم پزشکی از ممکن شدن پیشبینی زمان مرگ خبر دادند.
دانشمندان علوم پزشکی در مطالعه اخیرشان از روشی مبتنی بر هوش مصنوعی خبر دادهاند که میتواند با دقت پیشبینی کند که چه زمانی ممکن است فردی در اثر ایست قلبی ناگهانی جان خود را از دست دهد.
به نقل از وبسایت " scitechdaily"، دانشمندان علوم پزشکی موفق شدند با استفاده از هوش مصنوعی در تحلیل عکسهای MRI، با دقت قابل توجهی افرادی را که ممکن است در آینده دچار ایست قلبی شوند و یا در اثر ایست قلبی جان خود را از دست بدهند، شناسایی کنند.
به گفته این دانشمندان اولین پیشبینی کننده بقا در نوع خود، قادر است الگوهایی را در MRI قلب که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیستند، تشخیص دهد.
مطالعه علمی| 'دستکم شش بار در روز دستهای خود را بشویید'
بنابه مطالعه مذکور، این رویکرد جدید میتواند به طور قابل توجهی دقیقتر از یک پزشک، پیشبینی کند که آیا و چه زمانی بیمار ممکن است بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست دهد.
این فناوری که بر اساس تصاویر خام به دست آمده از قلب بیمار و سوابق پزشکی بیمار توسعه یافته است، می تواند تصمیم گیری بالینی را متحول کرده و افرادی که در معرض ایست قلبی قرار دارند را به راحتی شناسایی کرده و به نوعی سبب افزایش بقای افراد شود.
فناوری جدید پیشبینی، مطالعه بقای خطر آریتمی قلبی (SSCAR) نامیده میشود. این نام اشارهای به اسکار قلبی ناشی از بیماری قلبی دارد که اغلب منجر به آریتمیهای کشنده میشود و کلید پیش بینیهای الگوریتم است.
مطالعه جدیدی درباره شیوع افسردگی میان دانشجویان در ایران
ایست قلبی به عنوان توقف گردش خون شناخته می شود. در این حالت عضله قلب هیچ گونه انقباضی نداشته و قلب هیچ خروجی و جریان خونی ندارد.
گفتنی است که حدود ۲۰ درصد از کل مرگ و میرها در سراسر جهان به دلیل مرگ ناگهانی ناشی از ایست قلبی رخ میدهد.