۵ باور غذایی نادرستی که نباید باور کنید! (+اینفوگرافیک)
وبگردی در اینترنت شما را در معرض حجم بی انتهایی از اطلاعات مختلف در مورد تغذیه و سلامتی قرار میدهد که بیشتر آنها نادرست هستند.
در این مطلب با استناد به مقاله «هلثلاین»، به معرفی ۵ باور غذایی نادرست را که نباید باور کنید، میپردازیم. با ما همراه باشید.
پیروی از رژیم بسیار کم کالری بهترین راه برای کاهش وزن است
با اینکه کاهش کالری دریافتی ممکن است باعث کاهش وزن شما شود، اما کاهش بیش از حد کالری دریافتی هم میتواند به سازگاری متابولیکی و عواقب طولانی مدتی برای سلامتی شما منجر شود.
مطالعات قبلی هم نشان داده است که رژیمهای کم کالری به ندرت موفق میشوند که وزن اضافی شما را در طولانی مدت کاهش دهند.
شیرین کنندههای غیر قندی برای سلامتی مفید هستند
این روزها مصرف محصولات حاوی شیرین کنندههای غیر قندی افزایش شده است، اما باید بدانید که مصرف شیرین کنندههای غیر قندی میتواند منجر به نتایج منفی زیادی در ارتباط با سلامتی شما شود.
به معنای دیگر، مصرف شیرین کنندههای غیر قندی میتوانند:
- خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد
- منجر به بروز تغییراتی مخرب در سطح باکتریهای روده شود
- باعث بینظمی در سطح قند خون شود
خرید مکملهای تغذیهای هدر دادن پول است
درست است که اصلی ترین عامل حفظ سلامتی داشتن یک رژیم غذایی کامل و غنی از مواد مغذی می باشد، اما مکملها هم در صورتی که به شکل و اصولی مصرف شوند از بسیاری جهات میتوانند مفید باشند.
مصرف برخی از مکمل ها برای بعضی از افراد بسیار مفید است، مانند:
- افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند
- افرادی که رژیم های غذایی خاصی دارند و نمی توانند از تمام انواع مواد غذایی بهرهمند شوند
- افراد دارای جهشهای ژنتیکی مثل دارا بودن آنزیم کاهنده آمینو اسید
- افراد بالای ۵۰ سال و و زنان باردار یا شیرده
کربوهیدراتها باعث افزایش وزن میشوند
به دلیل این که چربی به عنوان عامل افزایش وزن و بیماریهای قلبی شناخته میشود، بسیاری از مردم از مصرف کربوهیدراتها به دلیل ترس از چاقی، دیابت و سایر اثرات سوء آن بر سلامت پرهیز میکنند، اما باید بدانید که مصرف مقادیر متعادل کربوهیدراتهای مغذی که سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی هستند، مانند سبزیجات ریشه نشاستهای، دانههای چرب و حبوبات، برای سلامتی شما مفید هستند.
برای سالم بودن باید لاغر باشید
همه ما میدانیم که چاقی با بسیاری از بیماریها از جمله دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی، افسردگی، برخی سرطانها و حتی مرگ زودرس ارتباط مستقیم دارد، اما کاهش خطر ابتلا به این بیماریها الزاماً به معنای لاغر بودن نیست. مهم این است که یک رژیم غذایی مغذی و سالم داشته باشید.