ژاپن: در آغوش گرفتن درختان به درمان بیماری روانی کمک میکند
ژاپن رسماً اعلام کرده است که در آغوش گرفتن درختان برای درمان بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله بیماریهای روانی مفید است.
ژاپنیها میگویند در آغوش گرفتن درختان با جذب انرژی از آنها به بدن انسان کمک میکند با بیماریها از جمله مشکلات روانی مقابله کند.
در ژاپن اعتقاد بر این است که «حمام جنگل» یا «شینرین یوکو» باعث بهبود تمرکز، کنترل زمان واکنش، تسکین سردرد و کاهش اختلال کمبود توجه بیشفعالی میشود.
آنها همچنین بر این باورند که در آغوش گرفتن درختان به مبارزه با احساس افسردگی کمک میکند.
حمام جنگل روشی طبیعی برای از بین بردن استرس در میان مردم ژاپن است که میتواند فواید زیادی برای وضعیت روحی و فیزیکی انسان به همراه داشته باشد.
این روش مراقبه که شامل پیادهروی در طبیعت و در آغوش گرفتن درختان است، در سال ۱۹۸۲ از سوی دولت ژاپن به رسمیت شناخته شده و به وسیله سازمان جنگل داری ژاپن به عنوان روشی به منظور بهبود کیفیت زندگی تأیید شده است.
«کینگ لی»، رئیس جامعه ژاپنی جنگل درمانی و استاد مدرسه پزشکی نیپون در توکیو، مطالعاتی را بر روی تأثیرات حمام جنگل انجام داده است.
این دانشمند در یکی از مطالعههای خود دریافت، شرکت کنندگانی که احساس اضطراب، استرس یا عصبانیت داشته اند، پس از حمام جنگل این علائم در آنها کاهش یافته و درک این افراد از انرژی و قدرت توسعه یافته بود.
لی و دیگر محققان در دو مطالعه مشابه، دو گروه از مردان و زنان جوان را به مدت سه روز به سفری در جنگل فرستادند.
این سفر شامل حمامهای جنگل متعددی بود و افراد مورد آزمایش، شب را در هتلی وسط جنگل به سر بردند.
آزمایشهای خونی که قبل و بعد از این سفر انجام شد نشان دهنده افزایش قابل توجه سلول های کشنده طبیعی بود که نقش حیاتی در توانایی سیستم ایمنی بدن در مبارزه با بیماری ها ایفا می کند.